Minden esetben olyannal jöttetek össze aki minden szempontból tetszett nektek? Vagy megalkudtatok? (beszélgetős fórum)
Külsőre a férjem egyáltalán nem az a típus, akik tetszenek nekem.
De ebben semmi megalkuvás nem volt.
Mert ettől függetlenül tetszett az első pillanattól fogva, tetszik most is.. :)
Olyan emberrel, aki nem vonz, nem is lehetne összejöjj, hiszen akkor nem működik a kémia, nem kívánod.
A kérdésedre a válasz: nem, soha nem alkudtam meg. A férjem is olyan ember, aki vonzó külsőleg számomra, és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami számomra pozitív, az alapvető értékrendünk is egyezik. Ezért vagyunk együtt ennyi éve.
Megbámulni? Az enyémnek szórakozóhelyen régen a nyakába másztak, sőt volt nő aki simán az ölébe ült úgy hogy ott voltam én is... ma már csak nézi 1-2 nőszemély,aki még tudja kicsoda (40+). Múlt héten egy étteremben mászott az arcába egy pincérnő, hogy XY hát nem emlékszel rám!?
És tényleg nem Adonisz.
Ja és ő forog a lányok után, néha emlékeztetem, hogy szívem mit akarasz az unokád lehetne :D Még mindig max. 40nek érzi magát.
Amúgy érdekes mennyire szót ért a nőkkel, akárhova megy tárgyalni/megbeszélésre titkárnők, adminisztrátorok ugranak ha meglátják. Némelyik olyan személyes dolgokat is elmond neki hogy lesek... csak a kisugárzással tudom magyarázni.
Megbeszélhetnénk,de attól nem fogom tudni elfogadni úgy érzem.
Másfelöl hogyan hozakodjak elő a témával,hogy figyelj,ellenérzésem van emiat..félek,megbántom.
Addig nem gond amig nem ő forog😁
Legy büszke.
En altalaban szeretem ha csinosba vagja magat a párom mert nekem jó érzés hogy megnezik..bar amikor a kocsiba mellette ulok es meg ugyis kepesek kinezni mellolem na azon bedurran az agyam..pofatlan nők vannak csak úgy mellekesen megjegyzem..ha valaki mellet ott a parja erthetetlen,hogy jut eszükbe megbamulni😳
Na ugye, hogy olyat választunk, aki külsőre is tetszik:D
Gondolom régen nem volt túlsúly, és ugye az sem mindegy, hogyan túlsúlyos valaki, mert ha arányosan és nem túlzottan, akkor még jól is állhat neki:D
Nem Quasimodo de már megkopott a fénye... meg ugye köztünk van egy hangyafacnál nagyobb korkülönbség is.
Egyébként állítása szerint én még azért tartom magam így mert könnyű életem van és megettem az övét :D
Amit nagyon de nagyon nem csípek rajta az a túlsúly, lassan 19 éve hallgatom hogy na majd mostantól odafigyel, de nem.
Ha ez kerdes akkor kerdesben a valasz h a kerdezonek ezzel gondja van. Az nem vigasz ha masnak is.
Kerdesre valaszolva: igen de be is fejeztem a kapcsolatot. Kivanni se tudtam
Utánna olvastam de a főszereplője se nem kövér se nem alacsony :D
Vagy miért nézzem meg?
A külső fontos!
Mint írtam,nekem is voltak elvárásaim.
Kék szem,sötét haj!
A férjem rendelkezik is ezekkel az adottságokkal.
Egyébként pedig valahol,pont az a bajom,hogy jól néz ki... :D
Kellemetlen tud lenni mikor forog utána a csaj! :D
Mindegy nem ez a lényeg!
Az a lényeg,hogy én így szeretem,és ha nem így nézne ki akkor nem biztos,hogy most a férjem!
"A külsőség az egy dolog.
Írták már,hogy lehet valaki Adonisz ha kretén,és lehet hogy valaki nem épp egy ideál mégis a világ legjobb pasija."
Én csak erre reagáltam:D
Nem, és nem arra gondoltam, hogy röhögnénk egymás párján, hanem pont arra, hogy szerinted, szerintetek a ti párotok jól néz ki, akkor is ha más nem így gondolja, azaz fontos a külső is.
További ajánlott fórumok:
- Császármetszés érzelmi szempontból
- Az amerikai filmekben higiéniai vagy kényelmi szempontból nem ér össze a wc ülőke eleje?
- Hogyan tudjuk magunkban lerendezni, ha minden szempontból kevésnek érezzük magunkat a párunkhoz?
- Tökéletes társ vagyok minden szempontból. Sokan vágynak...
- Ötletek az ideális vakáció megszervezéséhez, asztrológiai szempontból
- Ha minden szempontból ideális társ lehetne, miért nem tudom szeretni?