Minden ami repülős...linkeket, ötleteket várok a babaszobámhoz!:) (tudásbázis)
:) ez igen, a kis ugyes ;)
Keresgeleken is, es linkelgetek, aztan mibdenki akit erdekel a tema mazsolazgathat belole :)
36.hétre születtek, 1,80 körül, és abból 1,60 ra fogytak vissza. De nem volt semmi gond, csak picurkák voltak. 3. napon már mehettek haza. :)
Nagyon jól állsz a dolgokhoz, persze, hogy végig fogják aludni az éjszakát. Reggel nyolckor ébreszted őket,hogy ideje reggelizni :DD
...de így legyen!!!! Van ilyen is, meg rosszabb is.
Nem lesz könnyű az biztos. A családban van egy fiú ikerpár. Most 8 hónaposak.
Még mindig 3x-4x kelnek fel szopni, persze felváltva.
Kaptak pihenőszékeket (hinta) kétfajtát, hogy tudják váltogatni benne őket, ne legyen unalmas számukra. Ringató, zenélő, szívhangot adó fölötte forgójátékkal. Nem jött be. Autósülésben alszanak el a leggyorsabban. :) Fogni kell őket és lóbálni benne. Anyuka lassan elmehetne súlyemelőnek. Még az a jó, hogy a súlyuk pici, most lépték át a 6 kilót. A születési súlyukhoz képest, szépen fejlődnek azért.
Én eltudok olyat is képzelni, hogy a világítás rejtett, és a plafonról damillal rögzítve lógnak a repülő makettek.
Esetleg a falra lehetne festetni repülős motívumokat. Mondjuk akkor a bútort én simán hagynám, maximum a fogantyúk lennének repülő formák.
Jópofák a légballon motívumok is, olyan is van lámpából is.
Ha világos a szoba, nyáron nem kell a fény igazad van. Viszont télen hamar sötétedik és akkor már nem annyira jó a félhomály.Az állólámpa nem rossz ötlet. Éjszakára meg elég a konnektorokba 1-2 kis világítótest, hogy derengjen valami fény.
Enissa, amig picik, addig lehet jobb is, ha nem suti ki a szemuket az eros vilaitas, ejszakai lampank lesz a pelenkazo felett, meg azon gondolkoztam ha nagyon kelleni fog egy erosfenyu allo lampat is beteszek...
Vagy mi a tapasztalat???( elso babak, ugyhogy halvany lila gozom sincs, hogy pl. Kell- e eros feny a szobajukba...nappal nagyon vilagos, tehat lampara biztos nem lesz szukseg, meg napkozben sztem sokat lesznek a nappalinkban, mert ugyis teszek- veszek fozok stb..nem kell berohangalnom 5 percenkent hozzajuk, hogy szuszognak- e stb:)
és a bútor
Sziasztok!
Augusztus vegere varom ikerfiaim, lassan elkezdenénk a babaszoba berendezeset, disziteset.
Mivel a ferjem, repulo " bolond " , hobbybol repked is kisgeppel, szeretnenk a fiuakt is mar koran " beoltani " erre a temara :), szeretnenk minel tobb repulos dolgot, matricat, bordurt, csillart stb. a szobajukba.
Elkezdtem keresgelni neten, de sajnos nem talaltam tul dok mindent:(, ezert kerem, akinek van ideje, kedve, otlete legyen olyan kedves es segitsen.
Elore is koszonom:)
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Elvileg mindig a nő választ párkapcsolatban, de ebben az esetben én mit tudok tenni? Ötleteket várok.