Milyen volt a Madonna koncert? (beszélgetés)
valamit én is hallottam, de sajna nem sokat.
mi lehet vele???
Nem fájdítod a szívemet,sok videot megnéztem az itthoni fellépéséről,tényleg szuper lehetett:)De tényleg remélem,hogy jön még erre mifelénk!
A Black Eyed Peasre sem mentem el,pedig gondoltam rá,de végül egyedül nem akartam.Sokszor ez a baj,hogy nincs kivel menjek:(
Hát én fél7 fele értem a helyemre,akkor már nem tudom,hogy hányadik számát próbálta,én a Ray of Lightnál értem oda.Igen próbált,mi meg bámultuk tátott szájjal.És persze fényképeztük ezerrel:D
Aztán volt egy srác akit kiszúrt magának a tömegből.Persze előről.Megkérdezte a sráctól,hogy honnan való,ő pedig mondta,hogy New Yorki.Na Madonna levette magáról a gitárt,behajolt a közönséghez és a srácnak adta a gitárpengetőjét:)A mázlista:D
Hát nem akarom fájdítani a szívedet....de a Beyonce...na azt nevezem én igazi koncertnek!
Eszméletlen buli volt,táncosok, show és mindemellett fantsztikus hangja van,de tényleg...mintha csak a rádióból szólt volna, kedves volt,és mosolygós, ja és minden ismert számát lenyomta, függetlenül attól, hogy az I'am Sasha Fierce albumot népszerűsítette!!!
Hasonló jókat tudnék mondani a 2-3 évvel ezelőtti Black Eyed Peas koncertől is!
De ez a fórum nem erről szól:)
Ja és valaki el tudná mesélni, hogy mi volt az amikor még olyan fél6 6 körül kiállt a színpadra egy gitárral meg melegítőben probálni?
Ez tényleg így volt?
Sajnos pont lemaradtam róla:(
Na a Beyonce-t sajnálom,hogy kihagytam,de remélem lesz még hozzá szerencsém.Őt is imádom!:)
Én csak egy bő órának vettem a késést,mivel tudni lehetett,hogy 9 előtt nem fog fellépni.Sok koncerten voltam már és a nagy sztárok 9 előtt nem szoktak fellépni.Paul Oakenfold is előbb kezdett,neki kellett volna 8-kor,ehhez képest már fél 8-kor az ő zenéjére roptuk.
Na de mind1!Én már holnap is mennék koncertre,de idén már nem nagyon lesz rá alkalmam:(
Kettős érzéseket váltott ki belőlem a koncert. Először is:örülök, hogy ott lehettem, láthattam egy ilyen meghatározó személyiséget (mert Madonnát lehet utálni is és szeretni is, de tény, hogy maradandót alkotott a zene világában), részt vehettem egy ilyen fergeteges showban.
DE...foglalkozni kell a koncert rossz, kevésbé kellemes oldalával is...hiszen..valljuk be az átlag magyar ember (mint pl én is) megnézi, hogy ,mire költi azt a 22.500 ft-ot amit én egy silver jegyért kiadtam. Akárki akármit mond...baromi sok volt a késés....2 és negyed óra....!most mondhatja mindenki, hogy jaaaj nem igaz hogy ennyit nem bír ki, meg hogy ez együtt jár egy koncerttel, nem!A 2 és negyed óra nem!Mikor elindultam a koncertre alig vártam, hogy kezdődjön, hogy láthassam....mire oda értünk,hogy negyed 11kor elkezdődött, kicsit elszonytyolodtam...ott álltam 4 és fél órát a tömegben, e közben rosszul lettem, elájultam mert nem bírtam a meleget...deréktól lefele nem éreztem a lábam(lapos sarkú kényelmes cipőben, kényelmes ruhában voltam)megmondom őszintén nem volt ugyanaz mintha késett volna 1 órát..!
Lehet hogy nem miatta volt, de akkor meg azt nem értem, hogy miért nem lehetett eleve csúszásgátlós szőnyeget learkni a színpadra....miért a koncert előtt 2 órával jutott eszükbe?!?!Arról nem is beszélve, hogya tényleg e miatt volt a csúszás, ha nem kezdték volna el lerakni a szőnyeget eső ellen....nem is lett volna eső!
Maga a koncert kicsit csalódás volt...olyan munka szagú volt az egész(feljött, lenyomta, megvolt a kötelező allright Hungary és ennyi)! A show fantasztikus volt,Madonna előtt is le a kalappal, hogy végigtáncolta az egészet (és milyen jó alakja van..!!!), de sajnos az egészet ez vitte el...nem az éneklés vagy a zene, hanem a tánc a show maga!Mellékesen jegyzem meg, hiányoltam a régi klasszikusokat (a La isla bonita-n és a frozenen meg a ray of light-on kívül)!
Ennyi a véleményem, összességében élmény volt, de...na értitek!
ui:voltam idén a Beyonce koncerten is...tudom,hogy ő nem olyan öreg, meg más...de szerintem a világ legjobb. legtehetségesebb énekesnője...ja és "csak" 1 órát késett...
További ajánlott fórumok:
- A legjobb koncertek amin ott voltál !
- Tegnap egy katonai fúvószenekar koncertjén voltunk. Az első...
- Mikortól lehet a Madonna koncertre jegyet venni? Interneten hol lehet rendelni majd?
- Megéri egyedül Arénás koncertre menni ?Voltatok már egyedül koncerten? Milyen volt?
- Segítsetek már légyszives, Rihanna koncertre kaptunk jegyeket, álló, mit vegyek fel? Sosem voltam még ilyen koncerten, köszönöm a válaszokat
- Milyen volt a csütörtöki Tabáni István koncert a Syma-ban?