Tegnap egy katonai fúvószenekar koncertjén voltunk. Az első... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Megnyugtatlak, olyankor nem szól.
Sem klarinét, sem saxofon, semmi fúvós hangszer nem szólal meg. Ugyanis a hangszer fúvókájába nyál kerül, a befújt levegő nem tud rajta áthatolni, tehát zene nuku.
Nagy az Isten állatkertje!
Dehogy mostmár minden nap nyitva hagyják a kaput, az már sok (k)!
Lócitromot nyalogatni?! Ne máááá! :))
😀😀😀
De Szeretlek!
Már nem te vagy az első, aki a fagyit emlegeti. Én csak citromot nyalogattam a koncerten. Fagyi nem volt nálam. Korábban már egy fórumozó írta, az volt a célom, hogy a nyálkiválasztása meginduljon a sok zenésznek. Arra voltam kíváncsi, hogyan szól úgymond taknyosan a hangszer.
A fagyi ilyen hatást nem váltana ki, tudomásom szerint.
A tesóm iskolás korában klarinétozott. Egy idő múlva a suli fúvószenekarában is gyakorolt, és néha felléptek az iskolai rendezvényeken. Azóta imádok fúvószenekart/zenét nézni, hallgatni, akár a TV-ben is.
Akit nem érdekel, minek megy oda ? A zenekar tagjait se tiszteli, és a közönséget sem !
Szégyelld magad !!! Most érvényes igazán a " Maradj otthon !" felszólítás.
Ja, meg az hogy belenyaljál más fagyijába.
Remélem legközelebb valaki jól pofán csap.
Jó hogy a hülyeség nem fáj.
Csak megsúgom azok a zenészek annál profibbak, hogy egy ilyen gyagya kizökkentse őket.
Ezért mentél a koncertre??? Kár volt!!
Mással is eltölthetted volna a "drága" idődet, nem ilyen gyerekes megnyilvánulással!
Orális fixáció 😂😂😂
Egyébként szánalmas próbálkozás ez a humorra, vagy valamilyen furcsa indíttatású feltűnősködés.
Valószínűleg úgy gondolja, hogy a citrom nyalogatásának hatására elkezd beindulni a zenekartagok nyáltermelődése, és majd milyen vicces lesz ha folyik bele a hangszerbe.
Szánalmas, primitív vicceskedések ezek a fantazmagóriák amik itt mennek az utóbbi időben. Van némi orális fixáció is, mert hol fagyit hol citromot nyalna...
További ajánlott fórumok:
- Rockzenekar akusztikus koncertjére érdemes elmenni?
- Robbie Williams áprilisi koncertjére jön valaki?
- A Red Hot Chili Peppers melyik koncertjén volt vendégfellépő Halász Judit?
- Volt valaki közületek Halász Juditnak a Csiribiri cimű koncertjén?
- Andrea Bocelli koncertjére jegyet vennék a Budapest Arénába!
- Mikor és hol lesz Miroslav Ilic koncertje?