Rockzenekar akusztikus koncertjére érdemes elmenni? (beszélgetés)
Én is szeretem az akusztikusat,Cure,és Nirvana pl.nagyon jó,a Y-on fenn vannak.
Szerintem akkor érdemes menni,ha tudod,hogy nagyon jó zenészek egyébként,és kreatívak.
a XIV-XV. sorból szerintem elég jól
balkonra nem ülnék, nagyon oldalra sem
de nem ismerem a helyet
még egy kérdés,belinkelem a nézőteret:
szerintetek a zölddel jelölt helyekről lehet is valamit látni,vagy olyan,mint az orosz tv:hang van,kép nincs?:d
nézd, mi itt nem fogjuk Neked megígérni, hogy nagyon jól fogsz szórakozni.
Megnéztem a yt-on egy koncertvideójukat, nekem nem tetszenek, de ettől még Te rajonghatsz értük nyugodtan
Ha ismered a zenekart és szereted, menj el. Az akusztikus estet nem úgy kell érteni egy rockzenekar esetében hogy akusztikus gitáron menüetteket fognak játszani. Nézd csak meg, Bruce Dickinson is csinált akusztikus hangzású koncerteket.:)
A csalódás mindig benne van a pakliban. A fiam gitáros, és persze ott kell lenni mindenhol ahol valami neves gitáros koncertezik. G+ koncert, Zakk Wylde és társai. Akkorát csalódott pl. Zakk Wylde-ben hogy többet nem is kiváncsi rá pedig a saját koncertjein szokott amúgy Zakk Wylde-ot játszani. 10.000Ft volt a jegy..... A G3-as koncertre 15.000Ft volt a jegy, 3 órán keresztül a "gitárosistenek" folyamatosan önmagukat ismételték. Viszont volot olyan koncert ami körül nem volt semmi hűhó, 3000Ft körüliek voltak a jegyek és nagyon jók voltak! Szóval ez mindig zsákbamacska. Nem kell kiöltöznöd, de azért ne bőrszerkóba menj.:D
Mi a Pokolgép akusztikus koncertjén voltunk, tetszett.
Keress rá, biztos van akusztikus felvétel róluk a neten, ha az tetszik, menj el.
Ruhàzat azonos a "normál" koncert ruhàzatával;)
Ha gótikus zenekar, még fekete estélyiben is mehetsz;))
ha tetszik a zenjük, miért ne mennél el??
én kíváncsi lennék, ha egy kedvecn zenekarom akusztikusra hangszerelné a dalait
ja, nem ismerem
nem kell nagyestélyi, de ne is játszóruhában menj
valahol a kettő közt
milyen zenekar??
Nem kell kiöltözni
További ajánlott fórumok:
- Tegnap egy katonai fúvószenekar koncertjén voltunk. Az első...
- Robbie Williams áprilisi koncertjére jön valaki?
- A Red Hot Chili Peppers melyik koncertjén volt vendégfellépő Halász Judit?
- Volt valaki közületek Halász Juditnak a Csiribiri cimű koncertjén?
- Andrea Bocelli koncertjére jegyet vennék a Budapest Arénába!
- Mikor és hol lesz Miroslav Ilic koncertje?