Megéri egyedül Arénás koncertre menni ?Voltatok már egyedül koncerten? Milyen volt? (beszélgetés)
Ja Pozsonyban lesz... valahogy az Arénát és Bp-hez társítottam
De mindent meg lehet oldani, ha lekésed valamelyik csatlakozást max később érsz haza
aha értem; hát a koncerteknél -nem tudom melyikre szeretnél menni- bele kell kalkulálni a csúszás lehetőségét is :S
Egy ismerősnél lehet meghúznám magam egy éjszakára
Én tuti mennék, voltam már párszor egyedül koncerten, mindig akadt egy-egy jó kis társaság akikhez lehetett csapódni
A hazafele út miért gáz?
Ezt neked kell tudni, te ismered magad.
Én tuti nem mennék, de ez én vagyok. Moziba pl egyedül mentem a múlt héten.
Én fesztiválokon többször mentem egyedül koncertre, mert a társaságban éppen nem volt olyan, aki szerette volna az adott előadót.
Szerintem menj el nyugodtan egyedül ugyanúgy lehet élvezni ezt, pláne, hogy nem társaságra leszel kíváncsi, hanem a zenekarra.
Jó szórakozást.
:)
További ajánlott fórumok:
- Voltatok már úgy, hogy elegetek lett a férfiakból és azt mondtátok, hogy inkább maradtok egyedül?
- Ki jön a Depeche Mode koncertre?
- Egyedülállók, egyedül élők! Ti szoktatok vagy voltatok már egyedül nyaralni?
- Segítsetek már légyszives, Rihanna koncertre kaptunk jegyeket, álló, mit vegyek fel? Sosem voltam még ilyen koncerten, köszönöm a válaszokat
- Vannak köztetek akik egyedül futnak/kocognak? Hogy kezdtetek neki? Nem voltatok az elején szégyenlősek vagy ilyesmi?
- Voltatok már Bon Bon Matiné koncerten?