Milyen vízfestéket vegyek elsős gyermekemnek? (tudásbázis)
Faber Castell. Cserélhető korongos. Évekig húzza, és ha egy szín kifogy/tönkremegy, tudod egyesével cserélni. Nem olcsó, de gyönyörűen pigmentált.
Sikerélményt ad, így a gyerek örömmel fest majd.
Szerintem jó az ICO Tempera készlet, tégelyes, ICO "Süni", 6 különböző szín.
Amíg alsós lesz a gyerkőc tutira elég lesz. A tégelyek egyenként visszazárhatóak. Szépek a színek. Nem szárad és potyog ki a helyéről. Ha ki is szárad, a tégelyben marad, bármikor újra használható. 1200.- körül van a készlet, tartóval. A tubusost nem ajánlom, nem lehet rendesen visszazárni, ha az egyikből több fogy a dobozába sem úgy fér már el. A korong alakú festék színei gyengék, sok víz kell hozzá aztán meg összefutnak a színek a tartóban a sok víz miatt.
Biztosan kell majd zsírkréta is. A Gioconda krétát javaslom, meg fogod ismerni, szögletes és gyönyörűek a színei. Bármelyik másik zsírkrétától hasznosabb, az ára 1200-nál kezdődik, de nagyon gazdaságos, elég a 6 színű, mert szépen fog.Érdemes körül nézni nemcsak a papírboltokban, hanem a művészellátó boltokban vagy hobbi boltokban is, nagyon jó ecseteket is lehet ott venni, ami nem lesz seprűvégű 2 használat után. :)
1. osztályos lesz a kicsi fiacskám, és a technika dobozába kellene vízfestéket raknom, de nem tudom, milyet válasszak. Nem akarom a legolcsóbb, leggagyibb változatot megvenni, de azért nem is szeretnék csillió forintot fizetni érte.
Milyen típusút ajánlanátok?
Előre is köszi!
Márti
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudja elsős gyermekem a számokat?
- Hogyan segítsek elsős gyermekemnek a számfogalom kialakulásában?
- Diákigazolvány! Elsős gyermekem képe alatt az én aláírásom szerepel. Így kell lennie?
- 2011 szeptembertől elsős lesz a gyermekem
- Milyen papírok szükségesek, hogy a gyermekemet felvegyék oviba?
- Elsős lesz a gyermekem szeptembertől