Milyen vitamint adhatnék a lábadozó kutyusnak? (tudásbázis)
Mi előfordul, hogy ennek a márkának a bőrvitaminját használjuk, mert jó körömre is, mivel az egyik boxink körömgombás.
Az állatorvostól is ezt kaptuk, és mi is forgalmazzuk a kisállat boltban.
Mindegyik állatáruházban van kifejezetten állatvitamin, többféle, Lavet a neve.
Én már a második rossz állapotban hozzám került macskát kúrálom vele és nagyon jó.
Én gondolkoztam az árán, hogy elég olcsó... de nekem a macskáknak fejlesztett nagyon bevált.
Igen; adható.
Az én kutyám nagyon promlémás.
Ha meggyengül az immunrendszere, akkor előjönnek a gondok. Mire lemegy az 1 doboz immunovet teljesen kikupálódik, de már 2 hét után erőteljes javulás látszik.
Megjegyzem, az itt ajánlott szerek nem mások mint "jó ha adjuk/szedjük/"
A Béresben spec. semmi kálcium nincs
Anno megszögelték a kutyácskám lábát és az orvos azt mondta kalcium
Por alakban lehetett kapni és tejbe keverni. Már nem emlékszem az adagolására
Hogy ezért vagy nem, de tökéletes lett a lába
Immunovet! Én netről szoktam rendelni. Még postaköltséggel is olcsóbban jön ki, mint ha nálunk a városban venném.
Ez egy immunerősítő por. A fenti linken van róla egy átfogó leírás.
Próbáld ki ezeket, szerintem jók!:)
Sziasztok.Szeretnék segitseget kérni.
8hónapos Jack Russel kutyusom tegnap eltörte a lábát.Elég csúnya sérülést szenvedett.Ma operálták és vassal rögzítették :/ .Szeretnék valami vitamint adni neki ami segíti a gyógyulásban és erősíti a csontjait. Tudom ,hogy erre a kalcium a legmegfelelőbb,de azt nem tudom,hogy ezt milyen formaban kellene bejuttatni a szervezetébe.
További ajánlott fórumok:
- Milyen nevet adnál egy Yorki (fiú) kutyusnak?
- Fekete kutyusnak ötletes név
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?
- Kell-e a kutyusnak cipő?
- Palotapincsimnek reggel 6 óra óta vannak tolófájásai. Nem kellett volna már előbújni az első kutyusnak? Egyre ritkábban vannak ezek...
- 18 hónapos kisfiamnak milyen vitamint adhatnék, ami nem szintetikus?