Fekete kutyusnak ötletes név (beszélgetős fórum)
Batman
Hófehérke:)
Nálunk a kutyákat Vacikának és Gyönyörűnek hívjuk.
Merthogy azok kis vacak az egyik, gyönyörű a másik. Egyébként fehér pulik, de akkor is illene rájuk a név, ha feketék lennének.
Nálad van már a kutya?
Mi is totóztunk, hogy mi legyen a neve, választottunk is, aztán ahogy hozzám került rájöttünk, hogy az a név nem ő.
Javaslom, tölts a kutyával pár napot, és tudni fogod a nevét :)
(Nyilván az ötletek nem ártanak, nem is azért mondom)
Pillancs :)
Nagymamám kutyáját hívták így.
Szurok, vagy Kátrány :) Komolyan, szerintem a második még jól is hangzik.
Egyébként nekem volt Kormos nevű kutyám. A névvel együtt kaptam, először nem tetszett, de aztán a kutyával együtt megszerettem.
A mi kiskutyánk is fekete. Szuzinak hívják, és nem spániel.
Gondolkoztunk a Lady-n is, de nekem az nem tetszik. Igazából más név nem is jutott eszünkbe...:D
A menhelyi nevére ő se nagyon hallgatott, meg elég idétlen is volt, így muszáj volt váltani. Ma már minden olyanra hallgat, amit neki szánunk (10 hónapos): disznó, kicsi, k.urvika (mert az...:D)....:D
A másik kutyámnak én is mondogattam a neveket, szavakat. A Pedofil szóra felfigyelt, így lett Pedro...:D
A mi kutyánk Negró....az előző Néró volt.
Blacky,Otelló,Plútó,Oszkár,Sátán,Ördög,Adonisz,Cézár,Rocco,Tyson....?
További ajánlott fórumok:
- Milyen nevet adnál egy Yorki (fiú) kutyusnak?
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?
- Kell-e a kutyusnak cipő?
- Palotapincsimnek reggel 6 óra óta vannak tolófájásai. Nem kellett volna már előbújni az első kutyusnak? Egyre ritkábban vannak ezek...
- Kistestű fehér kutyusnak karácsonyra?Nem az enyém..
- 4 hónapos kutyusnak nem lesz baja a bolhaírtó nyakörvtől? Mivel az van ráírva, 6 hónapos kortól...