4 hónapos kutyusnak nem lesz baja a bolhaírtó nyakörvtől? Mivel az van ráírva, 6 hónapos kortól... (tudásbázis)
Az én kutyám 3hónapos.Ma voltunk dokinál,de még nem ajánlotta,hogy használjunk valamit bolha ellen.Igaz mi a lakásban tartjuk,mivel kisnövésü kutya,de ki szoktuk engedni az udvarra a másik kettőhöz játszani,ami következtében lehet átmegy 1,2...
Lényeg,hogy az enyém 3hónapos,de még nem használhatunk...
Amúgy szerintem nem hülyeségből írták rá,hogy mennyi idős kortól ajánlják :)
Ne kockáztass... :)
Ne add rá, mert ha nem is veszed azonnal észre, mérgeződik a számára túl nagy adag idegméregtől. Ugyanis ezek mind azt tartalmaznak. Vagy emésztőszervi baja lesz, vagy nem úgy fejlődik, ahogyan kellene.
A nyakbacsöppentős szerek jók, de nem feléltenül a legdrágább fajtája, kinek mi válik be.
És persze az sem minegy, milyen szőre van a kutyának. A nyakörv csak sima szőrű állaton hat igazán. A cseppet is a bőrére, nem a szőrére kell juttatni.
fél kata vagyyok bocsi Kedves GYNIKI elírtam Neved nem direkt csak sötétben ültem itt és így írtam a gépnél.
Köszönjük szépen megírod.:)))ÁLDOTT EGÉSZSÉGES ANYUMMAL kívánjukNAPOKAT NEKED KUTYUDNAK.:)))
Kedves GYMIKI Szerintünk kérdezz rá az állatorvosotoknál is fontos és Ő biztos tudja szakértően.
EGÉSZSÉGES NAPOT NEKED KUTYUDNAK.:))Majdesetleg írsz mit mondot az orvos ha lesz kedved.:))
4 hónapos kutyusnak nem lesz baja a bolhaírtó nyakörvtől? Mivel az van ráírva, 6 hónapos kortól...
De lesz!Reggelre macskává változik.vazz...
valószínűleg nem véletlenül van ráírva, hogy 6 hótól....
én nem tenném rá.
További ajánlott fórumok:
- Milyen nevet adnál egy Yorki (fiú) kutyusnak?
- Fekete kutyusnak ötletes név
- Be szoktátok szórni a kutyát bolhairtó porral, ha vakarózik?
- Az állatorvos egy hónap elteltével újra beadta véletlenül a veszettség elleni oltást. Nem lesz baja a kutyusnak?
- Kell-e a kutyusnak cipő?
- Elképzelhető, hogy a bolhaírtós nyakörvtől habzott a kutyám szája?