Milyen teát adnátok 10 hónapos babának? (tudásbázis)
Instant...cukros....semmiképpen sem adnék a babámnak. Csipkebogyótea, kamillatea, édesköménytea, tiszta víz. Édesíteni max. szőlőcukorral vagy fruktózzal és azt is csak végső esetben és csak picit.
A másik üzleti fogás: babavíz...hónapokig áll abban a műanyag üvegben, aztán forralás nélkül adod a picinek. Most komolyan? Annyira azért nem megoldhatatlan felforralni és lehűteni egy kis vizet arról nem is beszélve, hogy mennyi vacak anyag oldódik ki abból a műanyag üvegből.
Lányom a málna-csipkebogyósat imádja. Ő is 10 hónapos.
Nálunk ez úgy volt, hogy sajnos kicsit erőltetnem kellett, mert szerintem nem értette, hogy mi ez. Nem tápszer, akkor mire való. Elejében napi 30-40ml csúszott le kortyonként. Most napi 4 decinél járunk. Evésnél mindig iszik, de sokszor étkezések között is.
Én azért gondoltam a teára mert azt ízesítés nélkül megitta!
De tegnap ismét 3 kortyot ivott! :(
Igazából még most kezdtük kb 1 hete, az előtt minden nap max 5 kortyig jutott!
A doktornő szerint elég a folyadék bevitel más pl tápszer, gyümi, stb.
De nekem fura volt, hogy nem iszik.
Ezért kértem a segítségeteket!
Nah az jó!!!
Mennyit teát iszik naponta???
Instant teákkal:
-kamilla
-édeskömény
-őszibarack.
De most kipróbáltam a kamillát, és a citrom füvet ez rendes tea minden ízesítő nélkül!
És ezt megissza!
Szia!
Hársfa teát is megpróbálhatod. Az én fiam picinek is azt itta, most 9 hónapos. Most instant teát adok neki. Kamillát is adhatsz nyugodtan
Kisfiam nem issza meg csak a tápszert, se víz, se tea!
Igaz csak instant teát próbáltunk!
Szerintetek kamilla vagy citrom fű teát adhatok már neki?
További ajánlott fórumok:
- 1 hónapos babának adjak-e teát nagy melegben, és mit?
- Szerinted lehet négy és fél hónapos babának teát adni, ha csak szopik?
- Milyen teát adnátok a 10 hónapos babának megfázásra?
- Milyen tápszert adnátok 7 hónapos, anyatejes babának?
- Tanácsokat kérnék, 3 gyógyszertárba nem kaptam a tápszert a 10 hónapos babámnak, adtak helyette beba aktiv egyet ti adnátok a babának?
- Milyen teát adnátok egy 6 hónapos babának a babateákon kívül?