Milyen társasjátékot ajánlotok 4 éves kisfiúnak? (tudásbázis)
Én szegényen ollóval vágnák ki hézakat újségokból laminálnám talra állítanám az épületeket, rendőrség, bank. Utcasor útest kereszteződés, sima fekete-feket fehér print szagatott vonalal és méretre vágva vastag lapon az még laminálni sem kell.
Két rendőr autó, egy teher , tűzoltó , mentő pár utcai és sport autó és megnézetnék vele egy két 70-es évek beli krimit, azok visszafogodtak voltak a Dirty Harry-n kívül. És ha értlemes tuti jót játszana.
Szoc munkáskén csináltak ilyen ismerőseim. Jobb mint a boli játék a kívágott része. Handmade is is sokat segít. ;)
Együtt játék, ... - szorik. Az kisautókat alaposan mosni és szírtani ekll, esetleg alkoholos rozsdaszín filccel 'retusálni'.
Köszönöm szépen mindenkinek:-)
A lotti carottiról hallottam már és zt ajánlották nekem is:-)
Mind nagyon drága?
A kinevet a végén elvű nekünk is van...azt szeretjük, de most újítani szeretnék neki:-)
csigafutam, lotti karotti, click clack, gyümölcsöskert. ezeket nagyon szereti játszani a kisfiam.
időnként előkerül tininindzsás kockapóker :) illetve a mesterek labirintusa, ahol már eljutottunk odáig, hogy csak néha teleportál át a falon :)
tudnak-e repülni a malacok? szunyókáló óriások, zingo kívánságlistát... meg talán a carcassone gyermekei is, de ebben még nem vagyok biztos.
A lányomnak is azt hoz a Jézuska! :)
Bogyó és Babóca nagy kedvenc.
Sziasztok!
Társasjátékot ki mit ajánl 4 éves kisfiúnak...valami szupert szeretnék ami vicces és izgalmas...ötletek?
További ajánlott fórumok:
- Milyen állat való egy 7éves kisfiunak?
- Milyen társasjátékokat tudnátok ajánlani 18-25 évesek számára?
- 3 éves kisfiúnak tudtok ajánlani társasjátékot, egyáltalán van olyan, ami az ilyen kicsiknek való?
- 6 éves kisfiúnak milyen társasjátékot vegyek karácsonyra?
- Milyen társasjátékot ajánlotok egy 14 éves Down-szindrómás fiúnak?
- Milyen Rizikohoz hasonló stratégiai (asztali) társasjátékot ajánlotok?