Milyen tanfolyamot végezzek el, amivel el tudok helyezkedni? (beszélgetés)
Igen,igazatok van.
Angolt tanulok,de akkor nekiállok ezerrel.
Azt látom ,hogy a legtöbb munkahelyre kell az angol.
Teljesen igaz. Anno 20 évesen is volt már rám kereslet, mert két nyelven volt tárgyalóképes nyelvtudásom. Az okj-s végzettségemmel falnak mehettem volna. :) És Magyarországon tanultam meg két nyelven nagyon jól, anélkül, hogy külföldre mentem volna. És nem, nem vagyok egy zseni, csak nagyon szorgalmas voltam, mert tudtam, hogy 20 évesen dolgoznom kell majd, nem tudtam, mi akarok lenni, ezért heti 10-15 órát tanultam idegennyelven, miközben középiskolába jártam. (Mondjuk a suliba nem is csináltam meg mindig a házi. :) ) A hétvégém ezzel ment el. Plusz megtanultam vakon villámgyorsan gépelni egy progi segítségével.
Sajnos most már az egyik nyelven eléggé elfelejtettem, meg közben megtaláltam a hivatásomat is, úgyhogy remélem, sínen vagyok.
De ha nem tudod biztosan, mit is akarsz csinálni, tanulj nyelvet, azzal mindig van állás.
Szeretnék tanulni,amíg itthon vagyok,csak nem tudom,mit.
Érdekel a könyvelés,a gyermekgondozás,a masszírozás,a virágkötészet is.
Szerintetek mi az a szakma,amire van kereslet?
További ajánlott fórumok:
- Megéri bármilyen OKJ-s tanfolyamot elvégezni? El lehet vele helyezkedni?
- Milyen tanfolyamra érdemes elmenni, amivel külföldön jól el tudok helyezkedni?
- El lehet helyezkedni Elo tanfolyammal?
- Szeretnék jelentkezni valuta pénztáros, valuta ügyintéző tanfolyamra. Tud valaki róla, el lehet helyezkedni ezzel a végzettséggel?
- Milyen tanfolyamot végezzek?
- Bét és tb tanfolyammal el lehet helyezkedni, érdemes belevágni?