El lehet helyezkedni Elo tanfolyammal? (tudásbázis)
:DDD kíváncsi lennék hány kőművesnek van okj vizsgája :D
De mondjuk egy ügyintéző tanfolyamnál szerintem nincs jelentősége, hogy bejársz-e...
Azért a fodrász meg masszázs távoktatás valóban érdekes :D
Igen el lehet helyezkedni, például az ELO Kft-nél :):)
Viccet félretéve...A Pest megyei Flór Ferenc kórházba a múlt héten kerestek ELO-n végzett aneszteziológust, belgyógyász szakorvost és gerontológus szakápolót.
Íme egy fontos ELO link:
frutty!
Mindenféle sértődés nélkül:nem kéne előbb valamennyire helyesen írni?
Szerintem nem drágább. De ez relatív. Pl. most ha az átlag tanfolyamokat nézem, akkor 3-4000 Ft között van a havonkénti ára, és átlag 20 hónaposak.
80ezerért szerintem nem sok helyen kap az ember képzést...
Én nemrég kezdtem el az angol kezdőt. Tetszik! Ha van önszorgalma az embernek akkor nem lehet vele gond.
Nyelviskolával nem egyszer befürödtem már. Mert jó, hogy jó a tanár, az ember kiejtésére figyelnek, folyamatos felmérések vannak, csak ha páran kiszállnak menet közben, akkor felfüggesztik a csoportot, és nem megy tovább... na ez meg szívás, annak aki komolyan vette ezt. Én is így jártam. A harmadik befizetett időszak után szétoszlott a csoport, és várnom kellett volna ki tudja mennyit, amíg ismét eljutnak addig a szintig a kezdők (csak kezdő csoport száma sem volt meg)
Szóval, én emiatt döntöttem mellette, és tetszik!
Én egyszer feliratokoztam egy hírlevélre náluk, vagy nem is tudom talán kértem valami tájékoztatót....a lényeg végülis hogy nem jelentkeztem, mert drágának találtam nagyon,de azóta is folyamatosan küldik a leveleket és zaklatnak telefonon, nem értik meg hogy már nem érdekel a dolog :(
Ha anyagilag megengedhetitek akkor lehet hogy érdemes, de van ami ugyanolyan OKJ-s képesítést ad, amit nappali tagozaton ingyen is el lehet végezni.(persze aki gyesen van, nem tud iskolába járni).
Na mindegy, ezenkívül nem tudok semmit, ettől okosabbak nem lettetek. :D
szerenék oda jelenkezni,de nem tudom
érdemes-e?
További ajánlott fórumok:
- Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol?
- Megéri bármilyen OKJ-s tanfolyamot elvégezni? El lehet vele helyezkedni?
- Milyen tanfolyamra érdemes elmenni, amivel külföldön jól el tudok helyezkedni?
- Milyen tanfolyamot végezzek el, amivel el tudok helyezkedni?
- Szeretnék jelentkezni valuta pénztáros, valuta ügyintéző tanfolyamra. Tud valaki róla, el lehet helyezkedni ezzel a végzettséggel?
- Bét és tb tanfolyammal el lehet helyezkedni, érdemes belevágni?