Milyen színnel lehetne szerintetek feldobni a fekete hajat? (tudásbázis kérdés)
Mikor először melíroztattam, nekem is fekete volt a hajam, és jó sokáig kellett szívatni, mire kijött a színe, de sikerült, és elég intenzív színe is lett.
Nem tudom nálad mért nem sikerült:(
Na majd lehet, hogy a következő fodrásznak sikerül:)
Elméletileg 12%os oxival+szőkítőporral lett leszivatva.Nem tudom miért nem szívta le,mivel volt már hogy a feekete hajamból 1 alkalmas fodrászkodással vöröset csináltak.
Sőt volt h házilag szőkítettük és úgy lettek benne pink tincsek.
Én nem látok változást!!
Miért nem lehetett le szívatni miért nem jött össze??
Hát hmmm:-S
Ma voltam igaz fodrásznál és mivel fekete a hajam így le kellett szivatni,ami sajna nem jött össze.
Így a lila(ami amúgy vöröses mint lila)alig fogta meg,így nem látszik. :-(((
Szombatra be vagyok jelentkezve egy másik helyre,ha lesz pénzem,akkor elmegyek oda is.
Teszek 1 képet azért.:):S
:) Nem is gondoltam volna h van.
Szilveszterre esetleg.:P
Köszi, te sem panaszkodhatsz.
Ha döntesz, majd töltsd fel az eredményt:)
Ezüst?Azt hogyan?
Tudom van ilyen fújós spray,de az kijön pik-pakk.:)
Az is jó,csak nekem ahogy már régen volt benne pink,sokáig.Volt,hogy a fele pink volt a fele meg fekete,így engem az a tini koromba repítene vissza.:D Azt meg nem akarom.Ígyis féloldalt fel van nyírva a hajam,apum mindig azzal nyaggat,h sose növök fel.:DD
Hát nah,de nekem naon tetszik!:)
Igen,akkor a barna kilőve.
Maradt a lila és a fehér.:)
Mgekérdezem majd a fodrásztól,hogy fehéret tudna e bele tenni?!
Ha nem,akkor maradok a lilánál!:))
Bordó, lilás, ciklámenes tincsekkel.
Persze, ez függ attól, milyen típusba tartozol, mi áll jól! :)
:))
Nekem is,de félek kicsit h az annyira nem lenne szemebtűnő és elveszne a feketében.
Én is láttam a színsklálán,abból is gondoltam,hogy biztosmeg tudják csinálni.:)
Annyira szép a szépen csillogó fekete haj,hófehér tincsekkel.Még élőbe ilyet nem láttam,csak tv-be.:)
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet csinálni, hogy lehetne feldobni egy kissé depis embert, aki utálja az életét?
- Mivel lehetne feldobni egy általános iskolai bankettet?
- Egy dalmata mamának, és dalmata papának lehetnek fekete kicsinyei?
- Lárva vagy kukacszerű piros bogarak fekete fejjel, fekete potrohhal, mik lehetnek ezek?
- Orosz fekete terrierrel lehetne Canicross-ozni? (Fokozatosan növelve a km-eket, figyelve a visszajelzéseket, nem hirtelen.)
- Egy hónapja a garázsunk gerendáit kb. 4 cm-es kékesfekete dongószerű rovarok fúrják. Mivel lehetne kiírtani?