Mit lehet csinálni, hogy lehetne feldobni egy kissé depis embert, aki utálja az életét? (beszélgetős fórum)
Nagyon szívesen! :)
A 61-es hozzászólásomban leírtam (kicsit burkoltan, mert kicenzúrázzák:) ) az oldalát....érdemes megnézni!
Kassai Csilla oldalát és könyvét tudom ajánlani. Ő átment ezen és "kihúzta magát". fel is lehet venni vele a kapcsolatot és nagyon kedves, segítőkész. Egy 21 napos tréninget ajánl a könyvében...ahogy olvassa az ember megnyílik előtte a világ és szépen kihúzza a "világfájdalomból". Felfedezi a saját élete szépségeit. A neten az 5rol 6ra (egybeírva)oldalon találhatsz rá. Sajnos a rendszer nem engedi, hogy rendesen feltegyem a linket.
Sok sikert!
jaj istenkém, én úgy féltem őt ám!
hogyan tudnám ráébreszteni arra, hogy baj van, mert ha így folytatja, nekem elegem lesz ebből?
ugyanez!
úgy érzem, hiába mondok neki bármit, mintha meg se hallaná
pedig én csak segíteni szeretnék neki, hiszen szeretem őt
nálunk ez még nagyon új, és lehet, nem is tudja, hogy depis, a lényeg(?), hogy én tudom, fölismerem...
egyelőre még a hozzá intézett (helyes) szavakkal küzdök
sajnos ivászatba fojtja a "bánatát", és ha merek valamit szólni emiatt, én vagyok a házisárkány, és a házsártos nőszemély, és ne szóljak bele, hogy ő mennyit iszik
sziasztok
én is ilyesmivel küzdök
mármint a párom mellett
Hallottál már arról a könyvről, hogy Mérgező szülök? Az íróját sajnos nem tudom.
De feltétlen olvassátok el.
Ha egy felnőtt nem tudja feldolgozni gyermekkori múltját, az végig fogja kísérni egész életét.
A gyerekeivel is úgy fog viselkedni, mint ahogy a szülei tették vele. Ezt nem én mondom, hanem a nálamnál okosabbak.
További ajánlott fórumok:
- Milyen színnel lehetne szerintetek feldobni a fekete hajat?
- Mennyi értelmes dolgot lehetne csinálni hoxázás helyett!
- Szerintetek 2 kis gyerek mellett milyen itthonról végezhető munkát lehetne csinálni, amivel tényleg lehet reális összeget keresni?
- Mivel lehetne feldobni egy általános iskolai bankettet?
- Hogy lehetne ebből műsort csinálni? Érdemes lenne szerintetek?
- Hol lehetne kutyás babaváró vonalzót csinálni, ami eleve ugye 63 napos (vemhességi idő)