Szerintetek 2 kis gyerek mellett milyen itthonról végezhető munkát lehetne csinálni, amivel tényleg lehet reális összeget keresni? (tudásbázis)
Csinálj blogot a hobbidol, szakteruletedrolesetleg a gyereknevelesrol hogy miket tapasztalszmilyen trukkoket tanultalamire nem is gondoltal volna stb, youtube channelt is lehet ezekrol vagy hasonlót.
Másik szerintem ami még jó lehet, virtuális asszisztens, ugyfélszolgálatos, social média menedzser vagy tartalom író (küldenek neked témát meg támpontokat és te szépen megfogalmazod)
Én ilyen irányban nézelődnék.
De itt van egy példa: [link]
Ezt ki kell tölteni. A cég akinek csinálod a linképítést, megadja hozzá az adatokat(leírás, kulcsszavak, elérhetőség, stb.) és te csak ajánlgatod a linket. Van olyan ahova kell viszontlink is, az sem bonyolult.
Van saját tapasztalatom, ami abszolút pozitív, végül is bukni nem lehet vele. Ahány linket megcsinálsz, annyiszor kapsz x forintot.
Van aki nagyon keveset ad érte, pl. 40Ft-ot, de van aki akár 150-et is.
Bár inkább 70-100Ft körül mozog darabja.
Nézz utána a neten, sok infot lehet találni. Akár lehet feladni hirdetést is, hogy linképítést vállalok és előbb-utóbb felkeresnek. De meg is lehet keresni weboldalak, hogy ezzel foglalkozok, ha kellek akkor állok rendelkezésére(persze most csak nagyon lájtosan fogalmaztam:D)
Linképítés. Ez netes munka és mégsem átverés. Havonta kb. 10-20 ezer forintot lehet vele keresni, persze attól is függ, ki mennyire "elvetemülten" csinálja. Ha valaki éjjel-nappal ezzel foglalkozik akkor akár a dupláját is meg lehet vele keresni.(vagy többet, attól is függ épp mennyit fizetnek érte, mert is elég változó)
Semmit nem kell belefizetni, csak linkelni kell weboldalakat:)
igen, de csak az ismerősöknek, és csak ingyen, neked pedig elsősorban pénzzel járó munka kell.
Könnyű megtanulni.Én több féle dolggal foglalkozom, ez nekem teápia a ygógyuláshoz, de közben sok embernek segítek. Hát ez a lényege az egésznek. Főleg a fiatalokat érdekli ez a dolog.személyes ismeretség nélkül is átadom a tudásom, de emilkében csak, és holnap írok.
Én benne vagyok!Találjunk ki valamit mi Hoxások. :))
Te ezt a jövendő mondást csinálod?
Sziasztok!
Köszike,hogy ennyien írtatok és bocsi,hogy csak most értem ide hozzátok újból.
Hát igazából már próbálkoztunk eladásra csinálni ékszereket és felrakni aukciós oldalra,de nem nagyon veszik,bármilyen olcsón is teszem fel őket.Így ezeket nem érdemes,arról nem is beszélve,hogy most már komoly összegeket kell fizetni azért is az oldalnak ha eladsz valamit.
A magán ovit,bölcsit én is néztem már,de nem felelünk meg a feltételeknek,mert ugyan van kertünk,de viszont nagyon kicsi a lakásunk hozzá.Csak 2 szobánk van,meg hozzá egy konyha étkezővel,meg fürdő,Wc külön,így azt sem tudunk csinálni.
Az O és A betűs cégeknél,meg igazából ha valaki konkrétan elmondaná,hogy hogyan tud vele keresni,akkor lehet hogy elgondolkoznék rajta,hogy kipróbáljam,mert pár ezer forint is valami havonta ha pluszba jön a családi kasszához.Csak nekem ezzel az a bajom,hogy én még a katalógust is utálok rátukmálni valakire,de ha lehetne így neten keresztül is forgalmat bonyolítani vele,akkor nagyon szívesen megpróbálnám.
Hát a netes munkákat ne is mondjátok!Azok borzalmasak.Tényleg átverés sajnos mind,pedig nagyon jó lenne ha lehetne itthonról is dolgozni,mert az ember jobban betudná itthon osztani az idejét amíg kicsik a gyerekek és nem kéne a munkáltatónak húznia a száját ha a gyerek beteg és itthon kell maradni betegállományban,mert akkor itthon ugyan úgy tudna dolgozni az ember és a beteg gyereket sem kéne másra bíznom.
Szerintem az emberek nagy része nem ezt a fajta MLM rendszert ítéli el... olyat én sem csinálnék soha, ahol embereket kell zaklatni, aztán később folyamatosan újra és újra hívni, jelentéseket kell adni, normákat teljesíteni, stb...
Azért van különbség szerintem...
Ugye tudod, hogy az A és O betűs is MLM rendszerben működik, amit pedig oly sokan elítélnek? Mégis rengetegen csinálják.
Az viszont biztos, hogy a távmunka és az otthon végezhető munka M.o-on még nem működik - sajnos.
Én is az ékszerkészítést akartam javasolni, vagy esetleg valami mással is próbálkozhatnál esetleg azon a bizonyos 2 portálon, ahol adnak-vesznek.
Más ötletem nincs, mert tényleg sokan erre építik az üzletüket, hogy másokkal kitoljanak, másokat lehúzzanak.
Szia!
Szívesen megnézném, miket készítessz.
Nem tudnál feltenni pár képet?
Évek óta keresek, hiába. Kétféle ajánlat létezik, de már a hírdetésből kiszúrom őket: az egyik "piramis"(fizess párszáz Ft-ot a munka leírásáért - a lényeg az, hogy hírdess tovább - a kereseted annyiszor a párszáz Ft, ahányan Tőled megrendelik a "leírást"), a másik MLM(Amway, Herbalife, stb.)
Imádok kézimunkázni, így én szívem szerint keresztöltéles munkákat is szívesen vállalnék, ha lenne kinek ... De bármit.
Csinálhatsz magán-bölcsit-ovit, amiben a sajátod mellé 2-3 gyereket vállalsz.
A netes munka mind kamu, az ügynökösködés több meló mint pénz. Sajna sokan akarnak/akarunk ilyen munkát, de nincs.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Mik a tapasztalatok az otthon végezhető munkákkal kapcsolatban?
- Tud valaki valós otthon végezhető, nem mlm munkát?
- Szerintetek számítógéppel a jövőben, itthonról is tudunk folyamatosan dolgozni?
- Melyek azok az otthon végezhető erősítő gyakorlatok, amelyek rendszeres elvégzésével egy hónapon belül a legjobb fizikai erőnlét érhető el?
- Szerintetek van megbízható otthon végezhető munka?