Szerintetek van megbízható otthon végezhető munka? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Otthon végezhető munkát keresek. Minden megoldás érdekel, csak azok kíméljenek akiknek előre kell fizetni.
Üdv.: Mery
Kaposváron van olyan, hogy bakelitekbe (csokik) kell tenni 1-2 fém vmit és utána géppel csavarozni kell. Ehhez mindent adnak neked, viszont előny a sajét autó. Rokonom éjjel is csinálja, hogy előbb végezzen és tudjon hazavinni anyagot. Panelbe elképzelhetetlennek tartom a dolgot.
Egyébként nem nehéz. 10 éves lehettem mikor segítettem neki, amíg ő főzött.
Olyanra gondolok mint,csomagolás,összeszerelés,válogatás....
Nagy szükségem lenne rá.Valaki tud segíteni?
Gond csak 1 van.
Nehéz megtalálni azt ami valóban munka és pénzt is kapsz.
Legtöbben ugyanis csak begyűjtik a pénzt és nem adnak cserébe semmit.
Egy valódi MLM tényleg munka és hoz pénzt, ha valaki jól csinálja.
Azok akik munkát keresnek, általában nem tudnak nagyobb összeget befektetni,főleg ha nem biztos, hogy az összeg valaha is visszajön.
Az államra tényleg nem lehet számítani és a magas járulék miatt pedig nehéz magunknak munkahelyet teremteni. Más meg nem ad...
Én már kapom a jussom, és aki bent van az üzletben és tényleg dolgozik, az is mind kapja a pénzt. Ez az előfizetés mindenkit frusztrál. Próbáltál már vállalkozást indítani? Egy sima vállalkozás indításhoz először igen komoly összegeket kell befizetni, könyvelő, helyiség bérlet, alkalmazott bére, járulékok. Még semmit sem csinálsz és már annyi kiadásod van, hogy namég. Valamiért mégis ebben bíznak az emberek, pedig semmi nem garantálja, hogy az működni is fog.
Az otthoni munkáknál, legyen az MLM, vagy más egyéb, a jogot veszed meg, hogy dolgozhass, a töredékéért a hagyományos válallkozáshoz képest. Ez egy szűrő is egyben, mert ezzel bizonyítod, hogy komolyak a szándékaid, nem csak próbálgatsz valamit. Ráadásul azért a pénzért vagy kiváló termékeket kapsz, vagy egy kiváló szolgáltatást. Erre mondhatod, hogy mi van akkor, ha nem indul be a munka. Akkor buktad a pénzed, nem jól tanultad meg, hogyan kell jól csinálni. Miért legyen a rizikó a cégé, akinek dolgozni akarsz? Ráadásul az a pénz, amit fizetsz, nagyon hamar visszakereshető. M?ég, ha százezres nagyságrendű is egy beugró, akkor is töredéke a megkereshető pénznek. De általában ez az összeg egy-két ezer forint. Tudjátok, könnyű más f.....val a csalánt verni. Bocs, hogy ezt mondom, de nagyon sokan csak sajnálkoznak a dolgokon, minthogy tennének is valamit. A régi rendszerben hozzá szoktatták az embereket ahhoz, hogy el legyenek tartva minden rizikó nélkül. Hát ébresztő! Az a világ elmúlt. Ma már csak te tudsz tenni a saját sorsodért , más nem fog. Az államra meg ne is számíts. Tegyél magadért!
Ilyenről már mindenki hallott, na de ki az, aki meg is kapta már a jussát?
Hol?
A netes eladásokra állítólag figyelnek.
A kisembereket előbb megtalálják, mint azokat, akik nagyban űzik az ipart :((
Ezen már Én is gondolkodtam.A fécen rengeteg ilyen anyukák egymás között eladó oldal van.Azt nem tudom,hogy rájuk nem szál rá az Adóhatóság??
Ráadásul számlára megy a pénz is.Nem értem én ezt.De azért köszi,hogy szóltál.
Ide is nézz be:
Az ilyesmi adóköteles...
A NAV figyel minket :((
Szóval gondold meg a módját!
Sok helyen lehet már erről olvasni.
Majd írd meg, hogy jött be!
Én mondjuk nagy fantáziát és jelentős bevételt nem látok benne, de én ilyen pesszimista vagyok.
Van. Amit te találsz ki magadnak.
Valamihez kell érteni hozzá.
Amúgy meg a jelenlegi adó és járulék szabályok miatt nem éri meg. :((
Csak feketén. :(((
Szerintem nincs, legalábbis értelmes, normális munka.
Maximum ha másokat versz át, és nem azavar.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Mik a tapasztalatok az otthon végezhető munkákkal kapcsolatban?
- Tud valaki valós otthon végezhető, nem mlm munkát?
- Ki tud megbízható otthoni munkát?
- Létezik megbízható otthoni bedolgozó munka?
- Nagyon sok álláshirdetést látok otthon végezhető munkákról hivatalos álláskereső oldalakon. Ezek tisztességes munkák?