Nagyon sok álláshirdetést látok otthon végezhető munkákról hivatalos álláskereső oldalakon. Ezek tisztességes munkák? (tudásbázis)
pénzért igért munka mindig csali!
nem szabad bizni bennük!
Sajnos sok olyan van, ahol előre kell fizetni és csak egy listát kapsz, konkrét lehetőséget nem.
Én kaptam olyan "munkát", dobozok készítésére, hogy a kapott sablon pontatlan volt, nem lehetett az adott méretekben elkészíteni a hatszögletű, fedeles dobozt.
Hallottam gyöngyfűzésről, ahol a gyöngyöket még szét kellett előtte válogatni, ráadásul sok selejtes is volt közötte, amin nem volt lyuk.
Nagyon kell vigyázni. Biztosan van reális munka is, de alaposan ellenőrizni kell.
Sziasztok
Nagyon szép napot kívánok mindenkinek.Nagyon szépen kérlek benneteket,hogy írjátok meg a véleményeteket a kérdésemmel kapcsolatban.Azt szeretném megtudni,hogy mi a véleményetek,az álláskereső oldalakon hirdetett,otthon végezhető munkákkal kapcsolatban.Ezek,tisztességes,hivatalos munkalehetőségek?Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.További nagyon szép napot kívánok mindenkinek.
Sziasztok:Farkas Kriszti
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Hatékony álláskeresési fortélyok
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?
- "Témakarika" - Egy nyári kaland, tisztességes hűtlenséggel?
- Mik a tapasztalatok az otthon végezhető munkákkal kapcsolatban?
- Nagyon sok hirdetést látok, egy BIT.LY nevú cégről szól, ami állítólag tisztességes, otthon végezhető munkát ajánl. Mi a véleményetek róla?