Milyen szemhéjalapozót használtok? Mennyire hatásos? (beszélgetés)
4. Veronika27
2011. febr. 16. 11:34
3. Dolores007
2011. febr. 16. 11:30
Estée Lauder Double Wear-t használok. Elégedett vagyok vele, tényleg tartós a szemhéjfesték, mondjuk jó minőségűek a szemhéjfestékek is amiket használok, lehet hogy anélkül sem gyűlne a redőkbe. (Estée Lauder, Guerlain, YSL)
2. 111ba791bb
2011. febr. 16. 11:30
szia! én art deco-t használok, nekem ez bevált, bár mást nem próbáltam. kb. 2200 ft és nagyon sokáig elég. állja a strapát még a nap végén is, viszont egy picit nehezebb rajta elsatírozni a szemhéjpúdert, de ez érthető. az alapozón csak megcsúszik a festék ezért gyűlik be a ráncba olyan hamar.
1. Caterina85
2011. febr. 16. 11:24
Sziasztok!
Nem nagyon láttam fórumot ilyen címmel, ezért kíváncsi lennék, hogy milyen szemhéjalapozót (bázis, primer) használtok?
Sokszor használok szemhéjpúdert, és pár óra múlva már a szemredőbe van összegyűlve, vagy a szempilla tövében rakódott le.
Alapozó vagy púder nem használt.
Ti mit használtok, és mennyire jó?
Olvastam már párról: MAC, Artdeco, Isadora, BeYu, Alverde
További ajánlott fórumok:
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Milyen pelenkát használtok és miért azt?
- Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák!
- 40 feletti Nők! Milyen hatásos ránctalanítót használtok? Tippek, tanácsok, krémek...
- Kismamák! Mit használtok aranyérre ami hatásos?
- Mennyire hatásos a szolárium, ha erre kifejlesztett kozmetikumot használ az ember?Mi a véleményetek?Milyet használtok?