Milyen pozitiv tulajdonsága van az infraszaunának? (tudásbázis)
immunerősitö,méregtelenitö,mozgásszervi problámákra,cellulitra,fogyásnál segit,anygcserefolyamatokban segit,stresszoldás,betegségek megelőzősőre,bőrproblémákra,érregeneráló.
És persze isteni a meleg télen
Egyetértek!
Mindennap szaunázok a kondizás után, csodálatos dolog, 3 féle szaunát használok, finn, gőz, infra.
Aki teheti használja rendszeresen.
80-100 fokos finn szauna után a jéghideg zuhany, fantasztikus egészséges,a forró tágitja az ereket, a hideg összehúzza,( tornáztatod az érfalakat).
én redszeresen használom, amit tudni kell róla:
méregtelenít(segít a cellulitisz eltűntetésében-persze nem egy -két használata:), nagyon jó a szív. és érrendszernek, jó a keringésre, ízületekre.
Egyik ismerősömet a térdével műtötték, a rendszeres használata segítette a gyors gyógyulását.
Kétszer voltam infraszaunázni. Nulla izzadás.
Aztán kipróbáltam a napsugárszaunát. Össze se lehet hasonlítani. Szakad rólam a víz. Úgy gondolom, a szauna nem elsősorban fogyásra való, hiszen elsősorban vizet veszítünk, de nagyon jó méregtelenítő. Amióta járok, sokkal energikusabb vagyok, szebb a bőröm. Egyszer lemértem, én kb. 60 dekát izzadok egy alkalommal.
További ajánlott fórumok:
- Milyen rossz tulajdonsága van a párodnak?
- Milyen tulajdonságok jellemzőek rád?
- Milyen tulajdonságokkal rendelkező férfi alkalmas a házasságra?
- Milyen az infraszauna? Mik a tapasztalatok?
- Melyik az a 3 pozitiv és negativ tulajdonság, amit egy pasiban értékelsz, ki nem állhatsz?
- 3 pozitív és 3 negatív tulajdonság