Milyen nevet adjak tiszta fekete kandúr cicának? (beszélgetés)
Sziamiaú
( nekünk is van fekete kandúrunk, Ő a Cicu , 15 éves, de már nem nagyon illik rá ez a kismacskának való név . A névadásnál gondolj erre is ) szemekkel,
Petike lett:)
Azért köszi a tanácsokat!
Okés :)
Viszont, ha nem gond, egy képet tehetnél fel róla, hogy szemügyre vehessem :) de annyi kérésem lenne a képpel kapcsolatban, hogy éles kép legyen, hogy minden részletet lássak a macsekba :)
köszii
Jó,ha meglesz a neve mindenképp ideírom.
Elég játékos,csintalan...
Először Krampusznak akartam hívni:)
Szerintem figyeld meg a macska személyiségét. :)
Ha nagyon vadóc és "levadássza" a mozgó tárgyakat amiket húzol előtte, illetve olyan egyedülálló, akkor Bagira, Maffia vagy Lucifer ( amiket itt írtak ) ha barátságos, bújós és nem vadul játszik akkor Kormi vagy kicsit kedvesebb nevet találj neki. :)
Az én macskám neve Bagira :P de kicsinek Mocsoknak hívtam :D
Ha megtaláltad a megfelelő nevet neki, feltétlenül írd le, kiváncsi vagyok mi lesz a végleges neve :)
Mefiszto
vagy Áfonya
Mázli.
barátosném lánya egy talált kutyával ment haza. Ő ezért kapta ezt a nevet.
Kormi, Bagira, Negró, ahogy lejjebb írták már..
További ajánlott fórumok:
- Adhatok a cicának Normaflort, ha hányt?
- Mi baja lehet a cicának?
- Ballagás tiszta feketében?
- Monitorprobléma...Az alsó rész teljesen jó, tiszta, de a felső terület fekete. Mi lehet vele?
- Olcsón vettem egy lakkos magassarkút, feketét, tök jól néz ki, de otthon jobban vizsgálva tiszta gépolaj szaga, mivel szagtalaníthatnám?
- A mosógépből kiszedett tiszta ruhán fekete olajos foltok vannak. Mi lehet ez? A mosógép keni össze?