Akkor a lányod legalább azt próbálja elérni, hogy egy fehér, világoskék, rózsaszín, stb. sálat tegyenek fel a nyakukba amíg ballagnak. Utána meg mindenki azt csinál, amit akar. Egy fekete ruha mindig jól jön majd.
A lányom imádja a feketét de: a bőre kissé kreol (nem barnabőrű),haja hosszú ,dús, sötétbarna és nem tartja jó ötletnek a fekete ruhát.A többiek megszavazták,a szülőket meg a kutya se kérdezte
A legtöbb tablókép egyébként is fekete-fehér, szóval ez szerintem annyira nem gond. Igaz, mi kék színű kosztümben ballagtunk, de egy másik osztály lányai fekete nadrágkosztümöt választottak fehér blúzzal. Jó szabású volt és nagyon elegáns, én irigyeltem. A lányodéknak max. a tűző napsütésben nagyon melegük lesz :)
Lányom 15 éves.Most lesz a ballagása.Kislányok szülők nélkül eldöntötték,hogy tiszta fekete ruhában szeretnének ballagni és ezt az osztályfőnök jóváhagyta.Kérdezem én : egy 15 éves kislány gyászos feketében június közepén biztosan jó ötlet?Milyen lesz a tablókép? Van olyan köztetek kedves anyukák akiknek feketében ballagott a kislánya? Esetleg utólag visszanézve jó ötlet volt?