Milyen mosogatógépet vegyek? (beszélgetés)
jók a fagorok
de feltétlen 12 terítékest vegyél!
Sziasztok!
Arra gondoltam, veszek újonnan egy FAGOR FDW-200WE mosogatógépet.
Vett már valaki ilyet? Milyen tapasztalatok vannak róla?
Sziasztok!
Én is mosogatógépet szeretnék venni, de nem igazán tudom milyen lenne a legjobb. Most már látom, hogy fontos a 3:1, az Aqua Stop. Egy 6 tagú családnak hány terítékeset érdemes venni? Melyik márkák azok, amelyek leginkább beváltak? Azért kérdezek ilyen sokat, mert vidéki kisvárosban élek és itt nincs lehetőség a megtekintésre, válogatásra, mert nincs miből. Lehet webáruházból rendelek, csak jó lenne tudni, milyet.
Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem:
Indesit D 41-es mosogatógéppel kapcsolatban, a jelenség:
1-es programon (70°C) kb. 30 perc után amikor felfűt megáll, de olyan szinten hogy csak teljes áramtalanítás után 1-2 órával indul el.
2-es program (55°C) detto ugyanez.
3-as program (45°C) simán elmosogat, de nem szárít sajnos...
Arra gondolok talán a fűtésével lehet valami, nem tudom nem igazán értek hozzá.
A segítséget előre is köszönöm.
(Sajnos kihívtam egy szerelőt -20 éve a lakosság szolgálatában-, nézegette és otthagyta, mondván ez is lehet a baja, meg az is lehet a baja...Gőze nem volt)
A napokban kaptam egy régebbi típusú Bosch mosogatógépet (S6M22B) s látom ám, hogy a 3,1-3,3 kw fogyasztása nem is olyan kevés.... Egyébként szépen dolgozik, aránylag csendes, edények tiszták.
Érdekel, valakinek van-e még régebbi gépe, mi a tapasztalata azzal kapcsolatosan?
Voltam olyan "bátor", hogy speciális mosogatószer híján beletöltöttem a kézi mosogatáshoz használatos Pur-t, no ettől még nem esett szét de kérdem: milyen hátrányai vannak, ha nem tablettákat, spéci szereket használnék?
ja és a kijelző
én rettentően örülök, hogy kijelzője van mert így mindig tudom mennyi van hátra a programból
ami még fontos lehet az az aqva stop rendszer program
a 3in1 az azért jó mert ha egy sima gépbe beteszed a 3in1 tamlettát amivel mosogatsz az nem ismeri fel
ebbe van só öblítő és mosószer
ha a gép nem ismeri fel a tabit akkor felesleges beletenni a tabit mert akkor kell még a tabi mellé plussz só meg öblítő
bár a só az nem árt ha mindig lesz a gépbe, de ez attól függ milyen kemény nálatok a víz
Helló!
Köszi a válaszokat. Igazából szerintem szabadonálló lesz, mert a konyhabútort meg kell bontanunk és nem fogjuk tudni beépíteni.
van már valami elképzelés?
beépített?
szabadonálló?
nálunk szempont volt azu, hogy inoxos legyen, hogy ne rozsdáljon be
és a márka is fontos volt
bosch-t vettünk
lehajtható tüske legyen benne
3in1-et felismeje(rajta van a gépen, hogy 3in1)
Szép Napot mindenkinek!
Hamarosan vennénk mosogatógépet és nagy dilemmában vagyok, hogy milyen legyen. Az érdekelne, hogy milyen gépet érdemes megvenni, mire kell a vásárláskor figyelni. Márkás vagy noném, stb. Plussz mosogatáskor mire kell figyelni?
Előre is köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Tényleg takarékossabb/olcsóbb a mosogatógép, mint a kézi mosogatás? (energia, vízhasználat, stb.)
- Milyen hangosan működik egy mosogatógép?
- Milyen tablettát a mosogatógépbe?
- Milyen hiba jele a nyílban végződő S alak mosogatógépen?
- Milyen házilag készített mosogatógép por/tabletta/gél receptet ismertek?
- Iberna LBI 56 mosogatógép 5 programjai milyen hőfokon mosogatnak és hány percig?