Milyen tablettát a mosogatógépbe? (beszélgetős fórum)
Szia!
Tabletta mellé só és öblítő???
Minek?
Helló!
Én is többfélét kipróbáltam, most már egy ideje a DM-eset veszem, a zöld dobozos, öko tablettát. Szeretem, mert nem kell levenni róla a celofánt, elolvad magától. Nekem bevált, nem vettem észre, hogy rosszabb lenne, mint a drágább. Ha koszos marad az edény, az azért lehet, mert rosszul van bepakolva. Nekem volt már olyan is, hogy elfelejtettem tablettát tenni bele. Tökéletesen tiszta lett minden..Ja, és fontos, hogy só mindenképpen kell bele, és öblítő sem árt..
calgonit vagy somat
de jobb szeretem a gélt abból somat
Szia!
Mi is kipróbáltunk már sokfélét,a drágábbak nagyon beváltak viszont drágák és mivel nálam mindennap dolgozik így nem baj ha nem a legdrágábbal megy.
Na,ezt jól körülírtam.
Én az Aldiban veszem az Aloi v Olio márkájút(cifra betűkkel van írva azért nem tudom pontosan,hogy mi a neve) 7 az 1-ben 1600ft a 72 db-os,és nagyon nagyon elégedett vagyok vele.
Calgonit power ball
Lehet nem a tabletta a rossz, hanem a géped nem elég hatékony, és nem elég erős benne a vízsugár...még ha új is, lehet hogy nem a legjobbat vettétek...
nekem a DM-es Nature öko tökéletesen bevált, de elfogyott és most Calgonitot vettem- (a Tescoban most volt hozzá ajándék géptisztító)- általában ezt használtam eddig meg Somatot.
10 éve használok m.gépet, de ezalatt talán kétszer fordult elő, hogy valami koszos maradt, de akkor is rájöttem, hogy rosszul pakoltam.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?
- 18 éves lány vagyok 68 kilóról fogytam 60-ra, el szeretném érni az 52 kg-t lehetőleg 2 hét alatt, ajánlotok valamilyen tablettát?
- Milyen fogyást segítő tablettát ajánlanátok?
- Milyen hangosan működik egy mosogatógép?
- 40-en túliak szedtek-e valamilyen csonterősítő tablettát?
- Miért van az hogy a mosogatógép "kidobja" a tablettát a tároló részből mosogatás közben, idő előtt?