Milyen hangosan működik egy mosogatógép? (tudásbázis)
sokkal hangosabb a kézi mosogatás!
a mosogatógépnek alig van hangja.
Szia
nekünk is van és nem a legújabb fajta.Hasznéltan vettük és milliószor halkabban mosogat mint a barátnőm AA kategóriáa új mosogatógépe.És a miénk 15-17 litert fogyaszt.Ez nudli szerintwem mert ha mindent nekem kellene elmosogatni és elöblíteni akkor több lene.Tényleg köszönet annak aki kitalálta.Nagy segítság.
Egyébként csak akkor hallom este amikor megy,ahogyan szivattyúzza le a vizet.Ha nincsen bedugva a mosogató akkor hallani a víz ürülését.
Nekünk is ilyen egylégterű a ház,de a mosogatógép egyáltalán nem zavaró.A páraelszívó engem is jobban zavar.A program hossza a gép márkájától is függ,ez lehet gyors program(kb 40 perc),de ha szennyezettebb edényekről van szó,akkor 2-3 órán keresztül is serénykedik "konyhai kisegítőm":)
Őszintén megmondom:hasznos találmány,főleg ha többen vagyunk és sok a tányér,pohár... egyébként inkább én mosogatok,mert az sokkal gyorsabb,és főzés közben gyakran kell ugyanaz a konyhai eszköz.
A vásárlás során érdemes megnézni ,hogy mennyi a gép vízfogyasztása,mennyire energiatakarékos,van-e féltöltet gomb,kivehető-e pl. a felső kosár sor,hogy a nagyobb edények is beleférjenek...
Nálunk is gyakorlatilag egyben van a nappali-étkező-konyha, de nem mondanám, hogy zavaróan hangos, egyedül akkor hangos, mikor beszívja a vizet. Illetve ha sok fazekat rak az ember bele akkor azért azt is lehet valamennyire hallani, ahogy azoknak a belsejébe fújkálja a vizet. De szerintem meg lehet szokni, és nem zavaróan hangos.
A mienk egyébként Bosh.
Jó, hát ez lakástól/háztól is függ. Amiben én éltem abban nem lehetett. :)
A konyhában csak, de halkan.
Nem annyira zajos, pl. egy mosógéphez képest nagyon csendes :p Persze gondolom ez is márkafüggő.
A mosogatási idő az programfüggő, de kb egy óra, ahogy már valaki írta is.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg takarékossabb/olcsóbb a mosogatógép, mint a kézi mosogatás? (energia, vízhasználat, stb.)
- Milyen mosogatógépet vegyek?
- Milyen tablettát a mosogatógépbe?
- Milyen hiba jele a nyílban végződő S alak mosogatógépen?
- Milyen házilag készített mosogatógép por/tabletta/gél receptet ismertek?
- Iberna LBI 56 mosogatógép 5 programjai milyen hőfokon mosogatnak és hány percig?