Milyen módon veszed rá magad, hogy szakítás után normális maradj? (beszélgetés)
Én biztos nem mutatnám ki, inkább sírnék otthon magamban, de nem adnám meg senkinek sem azt az elégtételt. Egy nőnek legyen tartása! - erre gondolnék.
Ha pedig ilyen típus vagy, gondolj bele, hogy meg fogod lepni a volt párodat, hogy tulajdonképpen nagy ívben carc rá. :)
Annál hamarabb túlteszed magad a dolgon, minél inkább elfojtod az ilyen vágyakat, hogy felhívd, írj neki stb...
K*rva nehéz, de meg fogod magadnak köszönni, ha nem lépsz vele kapcsolatba semmilyen módon!
Ja és búfelejtőnek ajánlok sok csokit és horrorfilmet. ;)
Igen, épp ezért az új stalking törvények már csak elzárásosak. Szerintem Magyarországon még várat magára, de már mindenki előtt világos, hogy a távoltartás, mint büntetés, senkit nem tart távol, senki sem tartja be, nem működik. Csak a szabadságvesztés működik, mert ez egyrészt megakadályozza, hogy sms-t, stb. küldözgessen, másrészt visszatartó erő is, úgy értem, senki nem akar 4 hónapig kimaradni a melóból, ezért kétszer meggondolja, hogy zaklassa-e.
Angliában fogadták el először, utána sorban a többi országban, otthon is kéne. Érdekes, hogy a nők vannak többségben, akik zaklatnak férfiakat és nem fordítva:)
Létezik törvény. Itt dióhéjban (a teljesség igénye nélkül): [link]
Egyébként egyre több újságcikk jelenik meg, ahol bírói ítélet született zaklatás ügyében.
Legyen az telefon, sms, skype, email - kivedhetô.
A kéretlen személyes megkeresésre pedig ott van a távoltartás. Azt nem mondom, hogy egyszerû a távoltartási végzést megkapni, de nem lehetetlen.
Sajnos a rosszakarók általában helyzeti elônyben vannak, az igazságszolgáltatás pedig csak kullog utánuk.
Ez kb. olyan, mint amikor a rendôrautó üldözi a BMW-t meg a Volvot, amiben a rablók menekülnek.
Nem vagyok egy búslakodós típus, sajnos vagy nem sajnos könnyen túlteszem magam dolgokon.
Azért próbálok tanácsot adni. Ha volt olyan dolog, amit az exed miatt nem csináltál vagy valami ruha, amit nem vettél fel ilyesmi, akkor most tedd meg ezeket és örülj neki, hogy nincs, aki korlátozzon.
Na jó, tényleg nem az én műfajom ez. :S
Ezeket egyiket sem csinálnám, ez már bármelyik stalkingnak minősül. Ha Magyarországon létezne stalking-törvény, ilyenért 4 hónap börtönt is kaphatnál, akár 1 mailért is, vagy sorozatos telefonálgatásért.
Figyi, gyászold el a kapcsit oszt menjen a picsbe, ne te csinálj magadból hülyét!
Charliet hallgatom:
én akkor se hívlak, ha darabokra hullok szét!!!!
Normális, hogy ilyeneken fantáziálsz. Szerintem az emberek 80-90%-ának megfordul a fejében, hogyan lehetne visszaszerezni a másikat. Viszont értelmes, normális ember elfogadja, hogy ez van, nicns mit tenni és nem kezdi zaklatni az exet. A fantáziálást meg max este egyedül folytatni :)
Igyekezz minél kevesebbet egyedül lenni, csak ennyit lehet tanácsolni. Ja és ha búfelejtő piálás van a csajokkal, akkor add valamelyiknek oda a mobilod ;)
Én vagyok annyira tisztelettel magam felé, hogy véletlenül sem alázom meg magam ennyire senki előtt. Főleg nem az előtt, aki elhagyott (bár nem tudom,hogy a Te esetedben mi is történt pontosan).
A külvilágra mosolygok, este meg telesírom a párnám, ha ilyen helyzetbe kerülök. De mindenki másként vezeti le ezeket az érzelmeket.
Ez ellen szerintem nem lehet mit tenni!
Mindenkinek ki kell adni magából a fájdalmat ki így ki úgy. Aztán egyszer vége lesz,elmúlik és tudsz örülni akár egy ártatlan hétköznapi dolognak is mint pl a napsütés! :-)