Milyen matracod van?Melyik vált be?Milyet vegyek?:) (tudásbázis)
Szia!
Egy tanácsom van, csak rúgóst ne vegyetek! Nekem volt, és 3 év után már "kiálltak" belőle a rúgók, érezni lehetett őket, így baromi kényelmetlenné vált a fekvés, aztán ki is kellett dobnunk. Nekem most sima szivacs van, ez nagyon jó, nem nyomodik be ha ráfekszem, kemény, de mégis puha, semmi baja sincs már sok éve. Ikea-s matracom még nem volt, de ha legközelebb veszünk matracot, onnan lesz.
Szia!
Mi a TV shoppos Dormeo Memory 10+2-őt használjuk,lassan egy éve.Memóriahab a felső rétege.160X200-as,nagyon elégedettek vagyunk vele.Ötvözi a kemény matrac tartását,a memóriahab puhaságával.
szia, nekem ilyen van, nagyon bevált,a típusa Riviera a Billerbecktől. neten rendeltem, akkor, amikor megvettem, itt volt a legolcsóbb, házhozszállítással:
Kissé elütöttem az előző üzenetemet, de valószínűleg nem emiatt nem kaptam választ! :)))
Van valakinek ötlete, tapasztalata matrac ügyben?
Ikeásról vélemény? Vagy bármi más?
Köszönöm
Tudto nekem tanácsot adni matrac ügyben? Vásárlás előtt állunk!
Az IKEA-s matracokról kinek milyen váleménye van?
Sziasztok!160x200-as kókusz kaucsuk gyógymatracot vennék.
Ha valaki jártas ebben, írja meg hol lehet meg venni a legolcsóbban.
Előre is köszönöm!
Szia!
Nekünk Dormeo Memory matracunk van! Január végén vettünk és nagyon nagyon szeretjük!!! És elérhető áron is van!
Sziasztok!
Tanácsokat várok,milyen matrac vált be nektek,milyet érdemes venni?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Parfüm - milyet vegyek ha azt akarom, hogy 1 km-ről érezzék? :)
- Melyik villanyborotva jó, milyet vegyek a páromnak?
- Gázbojler tapasztalatok, milyet vegyek, milyen árak vannak?
- Járni tanuló babának vegyek cipőt? Ha igen milyet?
- Mosógép vásárláshoz kérnék tanácsokat - milyet vegyek?
- Szeretnék vásárolni egy ellipszis trénert. Tudtok segíteni hogy milyet vegyek? 130 kg vagyok, a legtöbb súlykorlátos szerintem.