Milyen márkájú felültöltős mosógépet ajánlanátok? (beszélgetés)
Whirlpool-párti vagyok én is (mosógépben is, de a mosogatógép is nagyon bevált). 13 éve használom, semmi problémám vele. Pedig, hasonlóan az előttem szólóhoz, én se használok hozzá Calgon-t, pedig mifelénk nagyon kemény a víz.
Candy-ről, Fagor-ról eddig csak rosszat hallottam.
na igen nekem candyben csak mikrom volt,de hamar megadta magát s nem lehetett megcsináltatni.
egyébként műszaki cuccokban mint tv,mikro samsung párti vagyok.
a hűtöm pedig AEG.
Indezitet ne vegyél, Nekem az első pár hónap után rohadni kezdett a teteje, azt mondták rá, hogy gyártási hiba.
Egyenlőre még azt használjuk, de már várom, hogy mikor töril ki az ajtaja:S
Az aeg egy nagyon jó márka, anyukámék vettek is egy nagyon jó fajtát, több mint 150 ezer volt, 1 évet sem tudták használni mert menet közbe(centrifugálás)valamilyen csapágy vagy mi eltört és a forgódob kirobbant szó szerint a gépből, szana szét törve a külső burkolatot.(
Már ilyen elektromos dolgunk amink van az mind Bosch, a mosogatógép...minden. szerintem ez a legjobb.
Ha megengedhetitek magatoknak ilyet vegyetek.
nekem is nagyon jó volt amíg volt csak most a motorja ment tönkre.
És azt mondák h jobban járok h ha veszek egy újat mint h ha ezt csináltatnám meg,
Szia,
nekem Whirpool van, 2 éve kifogástalanul működik.
Milyet érdemes venni?
Mert sajnos az elöltöltős nem fér be a fürdőszobámba.
További ajánlott fórumok:
- Milyen mosógépet érdemes venni?
- Milyen mosogépet vegyek, eddig hajdú keverőtárcsás volt, automatát szeretnék, de milyent?
- Most készülünk új mosógépet venni, mik a tapasztalatok, és milyen márkák vannak, ami szárít is ?
- Ki milyen mosógépet ajánl? Erősen gondolkozok egy mastercookon, ma muszáj vennem egyet.
- Lehet kapni olyan mosógépet,ami szárítógép is egyben? Ha igen, milyen árban van és milyen márkát érdemes megvenni? Esetleg tapasztalatok?
- Vásárolnál Candy márkájú mosógépet?