Vásárolnál Candy márkájú mosógépet? (beszélgetés)
Több szervíz van az országban. Csongrád megyében (lakóhelyemen)több helyen szerelik ha baj lenne. Több márkával van összevonva a szervíz minden megyében.
Az a baj, hogy csak két szervízük van az egész országban (asszem mindkettő Pesten), és nem adnak cseregépet, hiába garanciális még a gép. Ráadásul ismerősöméknek valami panel ment benne tönkre, ami huszonsokezer forint... Szóval ezek miatt én nem vennék.
3 darab Candy mosógép van a családunkban. C431 18 éve megy gond nélkül!!!! 5 főre és 1 kutyára mosott vele annyukám! Anyósom 8 éve vett egy keskeny Candyt jobb mint a Siemens amit egy időben vett vele! Mi párommal most vettünk egy GO4 1062 D a 6. érzék Whirpool helyett ami szerintem a világ legrosszabb gépe!!!!!!! 2 db Nike szabadidőruhámat tépte darabokra, Umbró szabadidőmet és Nike pólómat szétgyűrte! Csak jót mondhatok a márkáról, szervize nem tudom milyen mert nem volt rá szükség.
Az új gép 14-30-44 perces programokat tud szépen dolgozik!
Én jókat hallottam róla és több barátomnak is ilyen van. Szerintem nem lehet vele több gond, mint másikkal. egyébként a kevésbé márkás műszaki cikkek általában valami márkás belsőt hordoznak, szóval szinte csak a neve és az ára változik. A főbb alkatrészek általában valami nagy márkától és cégtől vannak bennük.
Nekem is az van, de nem vagyok megelégedve vele. Már 2 évesen motorhibás lett, és bár a motorra 3 év garancia van, alig tudtam megcsináltatni. A márkaszervizet felhívni majdhogynem lehetetlen, mert a telefon nem veszik fel. Nem tudom megmondani hányszor kerestem őket, mire sikerült végre beszélni velük. De nem voltak akkor sem készségesek, már jogi úttal fenyegetőztem, mire hajlandóak voltak elismerni a hibát. Mindez 2 hónapos huzavonába telt, addig kézzel mostam, vagy máshoz "kéretőztem" be mosni. Én mindenesetre egy életre kiábrándultam ebből a márkanévből.
Nekem jól szuperál a kis Candym:)
Hát köszönöm ,majd elválik :)
Hát,nekem meg Zanussi van:)De valszínűleg idén cserélni kell ezt is...
Eddig Indezitem volt, vagyis van is még, de nem adok neki hosszú életet már, szegény 11éve nyomja:)és már akadozik.
Akkor jó:PP
Én vennék:)De nem tudom,milyen,azt már ne kérdezd,még nem volt dolgom ilyen mosógéppel:))))
Biztosan vennék,ha ez lenne akciós:)
Anyósomnak az van évek óta, és nagyon meg van vele elégedve. Jobb, mint az Electroluxom.
Mi az oviban ilyet kaptunk,kb egy éve.Nincs vele gond műszakilag,de én nem választanám.Szerintem nem mos szépen.(Igaz,kevés vízel,de vizkövesedik is rendesen!!!)Nekem a 15 éves!!!PHILLIPS WHIRLPOOL gépem szebben mos:-)))
nekem az van, már több mint egy éve és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve
Azok véleményét várnám akinek ilyen márkájú van ,hogy mos meg van-e elégedve vele.
További ajánlott fórumok: