Candy előltőltős mosógépet szeretnénk venni van valakinek ilyen? (tudásbázis kérdés)
Szia! Nekünk nincs, mert amikor én vettem a mosógépemet, nem volt. De ismerőstől vettem, kérdeztem tőle, milyenek a Candy-k, mert a nagymamámnak ilyen van, csak felültöltős. Azt mondta, hogy jók, méghozzá azért, mert Whirpool cuccos van bennük... De ha megnézed, eléggé hasonlítanak is. Legalábbis akkor hasonlítottak. :)
A nagymamámé jól működik már vagy 5 éve, de mondjuk ő nem egy mosómedve. Egyedül él, szóval hetente max. kétszer mos. És amenyire én tudom, nem használ vízlágyítót.
SZia!Azt hittem senki nem válaszol.Candy GO126 TXT veszünk ,de félek tőle ,hogy nem válik be ,hamar tönkremegy.
Szerelőt kérdeztem mit ajánl ,azt mondta olcsót vegyek az a lényeg ,nem bírják a mostani gépek. Zanussi felültöltős gépünk volt 10 évig bírta. Remélem szépen mos és csendes.
További ajánlott fórumok:
- Mosógépet szeretnénk venni a közeljövőben. Ki melyiket ajánlja?
- Középkategóriás elöltöltős mosogépet szeretnék venni. Melyik márka, típus vált be nektek?
- 120 ezer forintból ti melyiket választanátok? Egy AEG felültöltős mosógép vagy Candy elöltőltős mosó-szárítógép?
- Vásárolnál Candy márkájú mosógépet?
- Milyen elöltöltős mosógépet ajánlanátok?
- Inox vagy ezüstszínű elöltöltős mosógépet szeretnék venni, max. 100.000, - Ft-ig. Ki mit ajánl?