Milyen elöltöltős mosógépet ajánlanátok? (tudásbázis kérdés)
Köszi szépen mindenkinek a választ! :)
Egyre jobban hajlok efelé az Indesit felé..:)
Nekem majdnem ilyen van, csak az 1400 fordulaton centrifugaz.
En az 1000-s fordulatot kevesnek talalom, de ez ugye egyen fuggo.
Egyebkent szuper mosogep, van belole megegy a moso-szarito kombinacio. Az is nagyon szuper, semmi gondom veluk.
Ha barmikor ujat kell vennem, az is Indesit lesz.
fagor
amit a régi lakásomban hagytam, máig működik, 9 éves
Szia!
Negatív tapasztalatom a whirlpool mosógéppel van , szerintem nem szabad megvenni, mi nagyon sokat szenvedtünk vele. A tesómnak is az van ő jelenleg havonta szerelteti annyira gáz. Olyan 3 évet bír aztán vége.
Jelenleg nekem egy siemens van és nagyon meg vagyok vele elégedve. De nem tudom hogy ezt forgalmazzák-e Magyarországon. a Candy gépek is igen strapabíróak. Sajnos az Indesit márkát nem ismerem, de amit a google mutat róla az elég meggyőző
BEKO
én imádom!!!!1éve van meg és jóóó
A közeljövőben mosógépet szeretnénk vásárolni. A hely kialakítás miatt csakis elöltöltős jöhet szóba. Ti melyiket ajánlanátok? Melyiket érdemes megvenni, illetve melyiket nem?
Esetleg van valakinek tapasztalata az Indesit IWSC5105 mosógépről?
Előre is köszönöm a segítséget! :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen mosógépet érdemes venni?
- Középkategóriás elöltöltős mosogépet szeretnék venni. Melyik márka, típus vált be nektek?
- Milyen mosogépet vegyek, eddig hajdú keverőtárcsás volt, automatát szeretnék, de milyent?
- Milyen márkájú felültöltős mosógépet ajánlanátok?
- Candy előltőltős mosógépet szeretnénk venni van valakinek ilyen?
- Inox vagy ezüstszínű elöltöltős mosógépet szeretnék venni, max. 100.000, - Ft-ig. Ki mit ajánl?