Milyen legyen egy jó szolárium? (beszélgetés)
Higéniát raknám a legelső helyre utánna a kiszolgálást és a barnítást :)
Sajnos nagyon kevés jó szolárium stúdió van !
Hála égnek én megtaláltam a nekem megfelelöt és én csak oda járok :)))))
most már nagyon jó szolik vannak.
heti 1-2 alkalom és nem csak barnulsz, hanem még energiával is feltöltődsz....
:-)
mindenekelőtt a higiénia, a barátságos kiszolgálás, nem ártana, ha szakmailag is felkészültek lennének az alkalmazottak.
És persze egészséges szolárium legyen.
Sziasztok!
Egy jó szolárium mindenekelőtt higiénikus legyen, hogy ne kaphasson el az ember semmilyen fertőzést!Ezek után fontos, hogy megfelelő csövekkel legyen ellátva az adott gép!(fontos a folyamatos csőcsere és az, hogy milyen tartományban sugároz, végül a kiszolgálás és a hely "természete" és nem utolsósorban az ár következik!Én azt tanácsolom minél több szalont keressen fel az ember, hogy megtalálja azt, ahová a legbiztonságosabban és a legszívesebben járhat...
Ki az aki már probálta az ergoline lounge-t?
Amibe van öltöző is?
én még nem voltam a kiwi sun szoliba.
De a honpaljuk szép,szoval jonak tünik.
olcsó és nem károsítja a bőrt!!!
( soha nem voltam még szoliba:P)
Már elég rég voltam az őrsön szoliba, de nem vészes, átlagos.
A Hegedűsbe, 100ft 1 perc. Ott hihetetlenül jól megfog a szoli egy alaklom után. Én ott 8 percre szoktam menni.
Ja és ami fontos! Nagyon jó fejek a csajok mindkét helyen! Tisztaság van, és rendesek nagyon!!:)
Én a 3.kerületbe, békásmegyerre.
Pesten tudok 2 helyet ahol nagyon jó szolik vannak!
Az egyik az örsön, a bkv épületében a metró mellett van. Van kb. 20 gép.
A másik a nyugatinál a Hegedűs Gyula utcában, Ergoline szolárium...Álló-fekvő... (ezt én jobban szeretem!)
Hát igen,ha nem foglalkoznak kellőképpen az emberrel,hiába jó a gép,nem megy oda szívesen senki,ráadásul ha még a gépek is rosszakk...akkor pláne...
Huu,ez nagyon durva,nem tudom némelyik ember mit képzel magáról,ráadásul odavisszük a pénzünket,ő meg abból él,akkor meg miért bunkó?
És minek vesznek föl ilyen embert?
Ha nem foglalkoznának velem v nem lennének kedvesek, akkor biztos nem mennék oda többet!3 hete lehetett, mikor elmentem egy számomra ismeretlen szoliba..mikor beléptem egy koravén agyonszolizott (meg is ilyedtem tőle ) csaj álldogált a pultnál.Mivel úgy emlékeztem h ez nem csak szoliszalon, mikor megkérdezte h mit szeretnék mondtam h szoliba jöttem..erre nagy bunkón hát nem látod h ez szoli szalon???Erre én is tök bunkón válaszoltam : de fodrászt meg miegymást is láttam kiírva..akkor elhallgatott..amúgy meg nagy szar volt a szoli a csöveknek már semmi erősségük nem volt:S
Most találtam egy másik szalont, ott ergoline gépek vannak de nem barnulok egyenletesen..pedig mindíg forgolódom a szoliban..ráadásul a lábamat sehogy sem akarja megfogni, de a suncim már tiszta fekete :DDDD
További ajánlott fórumok:
- Miért mentek szoláriumba? Miért akarjátok, hogy a bőrötök barnább legyen?
- Szolárium üzemeltetésére milyen előírások vonatkoznak jelenleg? Ki ellenőriz, és mit?
- Ha szoláriumot szeretnék üzemeltetni, ahhoz milyen engedélyek kellenek?
- Milyen szoláriumozás előtti és utáni krémet használtok?
- Milyen krém ajánlott szoláriumozáshoz az arcra? Elég a szolis krém, vagy valami speciális krém szukséges?
- Milyen cső kell itthoni szoláriumba?