Ha szoláriumot szeretnék üzemeltetni, ahhoz milyen engedélyek kellenek? (tudásbázis kérdés)
látogass el a szolárium egyesület honlapjára.
ha segítségre van szükséged, írj nekik e-mailt. ismerősöm is sok segítséget kapott.
Nahhh szóval ha a gépedbe ragaszkodsz az "erős"csövekhez....beteszi a szervizes,de arra készülj h alá írat veled egy papírt,h téged terhel a felelősség!
Amugy a "gyenge" csőnek csak az uvA és az uvB értéke lett más arányban....kipróbált szolikból jön a visszajelzés,h elfogadják a vendégek....ugyanis minimálisan ad barnább színt,ami viszont nincs az a bőrpir!A vendégek zöme eddig se piros,hanem barna akart lenni!
De amit most tudokk javasolni....legalább is én nekem bejött,a kollagén cső....uv tartománya nincs,így ö nem barnulásra való,a bőrt regenerálja,feszesítí,ránctalanítja.....látványos hatással!
Igen utánna érdeklődtem, kell hozzá, és állítolag a fogyasztóvédők ellenőrzik, viszont amikor érdeklődtem náluk akkor elég tanácstalanok voltak ezzel kapcsolatban...
Az lenne a kérdés, ha kikapok egy ellenőrzést, hogy lehet megúszni büntetés nélkül a dolgot.
Sziasztok!!!
Én is szoli nyitás elött állok és ezzel a kozmetikusi papírral gondba vagyok. Egyből alkalmazottat nem akarok, örülök hogy a páromnak tudok munkát adni( aki sajnos nem kozmetikus...).
Aki tud vmi infót, segítsen!!!!
Előre is köszi!
Persze,mint mindenhol,itt is vannak kiskapuk....ha komolyan érdekel,priviben adok egy két tanácsot!
De pont most akarsz nyitni solit,amikor egy csomó soli be fog zárni,az uni-os csövek miatt???
Átvészelni is nehéz,egy működő solinak,egy indulót meg simán halálra ítél!!
De ettől függetlenül szívesen segítek!!Már megvan a hely amit bérelnél??Ha nagy gépet akarsz(kicsivel nem érdemes)...ak annak ipari áram kell,kérdezz utánna h be van e kötve....mert ha nincs,az rohadt drága odavitetni....olyan 300.000ft!
További ajánlott fórumok:
- Mennyi pénzt fordítotok szoláriumozásra egy héten?
- Amit a szoláriumról tudni kell
- Szolárium üzemeltetésére milyen előírások vonatkoznak jelenleg? Ki ellenőriz, és mit?
- Milyen engedélyekre lenne szükségem egy webcukrászda üzemeltetéséhez, ha a termékeket magam kívánom előállítani?
- Pékség üzemeltetésénél, ha már volt HACCP-engedély, akkor az új bérlőnek is kell engedélyeztetni? Milyen engedélyek kellenek még hozzá?
- A Balatonban történő fémkereséshez milyen engedélyek kellenek?