Milyen krémet tegyek a muffinra? Hogy készülnek ezek a krémek? (tudásbázis kérdés)
5. 342402de6d
2012. jún. 2. 20:19
fehéret:)
4. artrium
2012. márc. 6. 12:22
Én túrókrémet (krémtúró) is szoktam ízesíteni, abba lehet keverni akár mazsolát, kókuszt, vagy bármi mást és színesíteni. A színes cukormáz is bevált nálunk, lehet még tovább díszíteni.
3. f758a7200f
2012. márc. 5. 13:21
Sztem a legtöbbet használt krém a cupcake-khez a philadelphia, tehetsz bele édesítőt, vanillint, reszelt citromhéjat, citromlevet, vagy kakaót, vagy mogyóróvajat (nem nutella, hanem peanutbutter), stb. mindennel nagyon jól megfér, és jól megtartja a formáját, ha nyomózsákból szépen rákanyarintod a cupcake tetejére:)
1. julie&julia
2012. márc. 5. 12:46
Segítenétek?Olyan muffin receptet keresek aminek a tetejére még kerül egy jó nagy adag krém is:-DDD mint a fagyikon:-))))
További ajánlott fórumok:
- Miből készülnek a bolti tejek?
- A tűzhelyen főtt ételek egészségesebbek, mint amik a mikrohullámú sütőben készülnek? Ha igen, mi ennek az oka?
- Akiknek a férjeik külföldre készülnek dolgozni, vagy már ott vannak. Tapasztalatok érdekelnének
- Kávé, nescafe - Hogyan készülnek? Természetes italok vagy kemikáliák ezek?
- A természetes szőrből készült sminkecsetek hogy készülnek? Bántják érte az állatokat?
- Piros foltok a kézen, milyen krémet tegyek rá?