Milyen hidratálót javasoltok vegyes bőrtípusra? (tudásbázis)
Igen. Olyan 500 Ft körül van. Én tavaly vettem, és úgy kértem, hogy a gyógyszertári készítmények közül hidratáló krémet szeretnék. Ott készítették el, pár nap múlva lehetett érte menni. Semmi extra csomagolás, csak egy fehét gyógyszertári tégely. Elég nagy kiszerelés, sokáig elég. Nekem meg is romlott, úgyhogy mindenképp hűtőben kell tárolni, és akkor sem áll el olyan sokáig.
Viszont elég jó volt a bőrömnek.
Nézegettem a neten, hát sajnos elég drágák...
Gyógyszertárban lehet kapni/kérni olcsóbbat is?
Ez nem si drága ahogy nézem, 1300 körül van...
De jöhet bármi amit tudtok ajánlani...
A legfontosabb az, hogy nekem elég problémás a bőröm...és valami oylan kéne, ami nem tömíti el a pórusaim...de ugye fontos a hidratálás, főleg ilyne időben...
Ezért lenne jó valami...mert sztem ilyen krémeket rákenni problémás bőrre sem a legjobb...
Márkaneveket tudtok mondani?
Helia-D kilőve, azt használom, nem vált be
Akkor Vichy Normaderm 4000Ft ért szintén elég drága
De akkor gyógyszertárban érdemes nézelődnöm?
Amúgy Rossmann és DM-ben más nagyon nincs mint Nivea vagy Garnier...3000Ft-ért....ennél még az Ilcsi is olcsóbb....
De várok minden olyan javaslatot, ami vegyes bőrre való, lehetőleg természetes hatóanyagokat is tartalmazó hidratálóról szól...
Még ha drága is..legfeljebb csak megnézem
Garnier skin naturals
Essentials normál és kombinált bőrre.Nekem bejött!
A napokban a Helia-D krémet használtam, normál bőrre való, de az a bajom vele, hogy miután vékonyan felkenem, bár beszívódik, de csillog-villog, fénylik tőle az egész "burám". Sztem ez nem teljesen normális...
Tudnátok valamit ajánlani? Hol nézzek szét? Hidratálót lehet kapni gyógyszertárban, vagy ez a drogériák hatásköre?
Valami olyan kéne, ami szépen beszívódik, mattos hatást kelt....
Létezik ilyen?
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Egy jó ideje zöldségen élek, mégsem indult meg a fogyás látványosan.....mit javasoltok??
- A párom rettentő vékony!!! (Férfi) Mit javasoltok, hogy tudna nőni, izmosodni?
- Mit javasoltok gyomorfájás enyhítésére?
- Nektek milyen hidratáló krém, lemosó... stb. vált be kevert bőrtípusra?
- Fekete/teafaszappan mellé milyen hidratálót javasoltok férfiaknak?