Milyen HEPA szűrős, porzsák nélküli, min 350W-os szívóerejű porszívót ajánlanátok? (tudásbázis)
Huhh, hát ez nem egy olcsó mulatság. Ennyiért minimum 40 évig menjen nekem mindenféle meghibásodás nélkül :D
Bocsi, ez "kicsit" drágább a tervezettnél :)
Van itt már ilyen fórum: Lux intelligence takarítógép vélemenyek a címe. Itt porszívóról is szó van.
Nekünk még a régebbi típusú van, az 250-be került a kiegészítőkkel.
A nagyon drága az mit takar? 30-50.000, 50-100.000, 100.000+ Ft?
Ez mekkora szívóerővel rendelkezik? Szőnyegnél mennyire hatásos?
A mostani LG-m maxon elég könnyedén csúszik a szőnyegen, míg az említett Samsung eléggé akadályozottan húzható, ergo tényleg durván szív.
A mostani LG VCP 973 STC-vel nem vagyok megelégedve. Nem klehet rendesen, kiadósan porszívózni porzsák nélküli módban, nem szív elég erősen (van összehasonlítási alapom ugyanilyen W-os szívóerővel) és nagyon drága a porzsák. Már letelt a garancia, és most kezdtem el hallani azt a mellékes sípoló hangot, ami egy samsung esetében azt jelentette, hogy csapágyas lett.
Samsung SC4550-essel csak jó tapasztalataim vannak. Iszonyat erős volt, porzsák nélkül gyönyörűen és sokáig erősen szív. Könnyen tisztítható, nem kell költeni porzsákra, de az is a 2 éves garancia előtt (szerencsére) csapágyas lett. Tehát hiába a jó készülék, ha 2 évre vannak csak tervezve.
Hosszabb távban szeretnék gondolkozni és HEPA szűrő alap, valamint a jó erős szívó hatás. Utóbbi is porszívófüggő, mert az LG a 350W-jával MEG SEM KÖZELÍTETTE a Samsung 360W-ját maxon és porzsák nélkül sem.
További ajánlott fórumok:
- Milyen porszívót vegyek? Vizeset vagy porzsákosat?
- Milyen porszívót érdemes venni? Porzsákosat vagy papírzacskósat?
- Milyen porszívót vegyünk? Textíl/papírporzsákosat, porzsák nélkülit vagy vízszűrőset?
- Tudtok jó porszívót? Most készülök venni és érdekelne melyik márkát ajánljátok és melyiket kerüljem illetve porzsákosat vagy anélkülit?
- Milyen porszívót érdemes venni porzsákkal vagy anélkül?
- Mivel lehet illatosítani a porzsák nélküli porszívót házilag?