Milyen harisnyanadrágot vesztek ilyen hidegben a fiatoknak, amit fel is vesz? (beszélgetős fórum)
Én gyerekruhát árulok,és látom,hogy a fiúk mit művelnek,ha az anya harisnya,vagy cicandrágot ejt ki a száján!!!!!!
Nálam a bélelt bársony és bélelt farmer fogy ilyen időben.Azokat hajlandók felvenni a fiuk(még a nagyfiuk is 170 centisek!!!!)
Én nem is próbáltam ilyesmit ráadni a gyerekemre soha -magamból kiindulva -, mert megőrülnék, ha a nadrág alatt csúszna-csavarodna a harisnya.
1évestől, fenőtt korig kapható, különböző vastagságú anyaggal bélelt farmer és kord naci a piacokon. Én a Kőbányai Bazárt és néha a Sárkány Centert látogatom, de bármelyik hasonló helyen lehet "kincsekre" bukkanni!
Ja, és biztos, hogy tönkre cikiznék a fiúk, ha a tornaórán levetkőzve harisnyában meglátnák! - de az öltözködést is nagyon megnehezítené!
Szia!
Boltot nem tudok ajánlani, de van jégeralsó gyerekméretben is, hátha azt hajlandó felvenni.
Ilyen hidegben egy 8-10 év közötti fiúkra milyen harisnyát érdemes rájuk adni?
Ki mit ad rá illetve mit vesz fel, mert nem mindegy, hogy én szeretném vagy ő szeretné felvenni.
Ha valaki tud tuti boltot ajánlani Budapesten, annak is örülnék.
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Vásárolnál-e a férjednek harisnyanadrágot?
- Ti vennétek a 2 éves fiatoknak babakonyhát? Esetleg van jobb ötletetek, ami nem csupán 1 játék és sokáig lefoglalja:)?
- Illik harisnyanadrágot húzni szandálhoz?
- Viszket a lányom a harisnyanadrágban. Mivel mossam?
- Mit vesztek 9 éves fiatoknak húsvétra?