Illik harisnyanadrágot húzni szandálhoz? (tudásbázis kérdés)
Mint már többen is írták előttem: szandálhoz nem való harisnyát húzni. Protokolláris rendezvényeken viszont ajánlott a harisnya, ehhez a ZÁRT orrú cipő, még hetven fokban is.
Egyébként azt mondom, mindenkinek magának kell eldöntenie, mennyire akarja tudomásul venni az öltözködés íratlan (?) szabályait, és ezzel vállalva az esetleges negatív kritikákat.
"Azt sem. Szandál egy nyári lábbeli, nem igazán alkalmi viselet. Ha egy férfi kibír 38 fokos melegben öltönyt egy ünnepségen, talán mi is a cipőt 1-1 óráig. "
Taps-taps:) Erről van szó, meg az igényességről.
Más.A fórumindító nem azt irta ki, hogy csak harisnyát, vagy pamutzoknit lehet viselni szandálhoz. Olvass vissza maria.Ezen lovagolsz egy ideje.
Egyetértek globussal- a szandál nyári viselet, laza, tehát hajrá mezitláb:)
Ünnepélyes alkalmakkor meg tessék kibirni a cipőt, ahhoz már mehet a harisnya (nem pamutzokni), sőt ott már talán kötelező darab is.
Nekem -férfiszemmel- ez a divatos. Nadrágkosztümhoz szandál?....
De mindenki úgy öltözik, ahogy akar, és azt vesz fel , amit akar:) Ennyi:)
Ez igaz!
Ha nadrágkosztümben vagyok, én mindig húzok, nylon zoknit, mert nem szeretem ha a mázítlábam csúszkál a szandálba.
"Illik harisnyanadrágot húzni szandálhoz?"
Most komolyan, Ti a kérdésre válaszoltok?
Ha igen, akkor pamutzoknit húztok szandálhoz?
Hát a pamutzoknival!
Fújjjj
Az illik!
Inkább harisnyanadrág, mint pamut zokni!
Azt tudom, hogy az illemhez kell a harisnya...
de ez a szandál kérdés megoszlik most...nem tudom, hogy jól tudnám-e érezni magam benne harisnyával
További ajánlott fórumok:
- Vásárolnál-e a férjednek harisnyanadrágot?
- Illik szandálhoz harisnyát felvenni?
- Hordok nyáron szandálhoz zoknit. De csak akkor, ha fázik a...
- Fekete nadrág, fekete szandálhoz milyen harisnya illik?
- Viszket a lányom a harisnyanadrágban. Mivel mossam?
- Milyen kortól hagyható el a zokni szandálhoz? Mikortól lehet kényelmes a gyereknek?