Fekete nadrág, fekete szandálhoz milyen harisnya illik? (tudásbázis kérdés)
testszínű
és nem értem a szandálhoz harisnyát ellenzőket :)
Mondjuk én sem szoktam húzni, de nem gondoltam volna, hogy ez az ördögtől való vétek lenne.
... EGY MAGÁRA VALAMIT ADÓ NŐ ...
Hát tudod..., úgy látom a mai világban más nem is számít, csak a kikent, kifent, agyon plasztikázott ember. Még hogy rosszul élünk....:-(((((
Mert egyszerűen szebb. Idősebbeknèl még elfogadom, hogy festik, de egy magára valamit adó nő szerintem ( és divat magazinok szerint) fesse. Lehet nude színű is, de á la natur nem szép, akkor sem, ha frissen pedikűrozött.
( egy fashion - és beauty majom :)))
"Egy úrinő mindig visel harisnyát és kalapot, és nem foglalkozik vele, mit mondanak a háta mögött." Így tanították a nagymamámat az 1920-as években, de azóta majdnem száz év telt el.
Egy normális nyáron én nehezen tudok elképzelni olyan időt, ami harisnyát tenne szükségessé.
Lehet ápolt lába valakinek köröm festés nélkül is, de mondjuk a gondozatlan körmök átlátszanak a testszínű harisnyán is.
:))
Ha jól látom(nem látom) nem ír a szandálról! Zárt cipőhöz kell a harisnya! Szandálhoz, aminek nyitott az orra, vagy pántos, kifejezetten tahós.
A harisnyaviselés szabályai:
„Tisztességes lányokból rafináltakat, rafináltakból sikkeseket varázsol vonalaival a harisnya." - írja az egyik legismertebb fehérneműről szóló könyv. Egy gyönyörű láb minden tekintetet vonz. A harisnya szálai kiemeli lábad finom vonalait, görbületeit és mindenkit bámulatba ejtenek. Mindemellett a protokoll is elvárja, hogy harisnyát viselj munkahelyen, utcán, rendezvényeken. Esztétikai előnyei mellett természetesen védő funkciója is van, hiszen lábad egész nap mozog a cipőben, ami - ha nem vigyázol - bármelyik oldalról sértheti. A mai technológiának köszönhetően igazi alakformáló hatása is van, más termékeket pedig utazáshoz is javasolunk, ahol szintén viszontagságoknak van kitéve a lábad, legyen szó autóról, repülőről vagy vonatról.
"Szandálhoz nem veszünk fel harisnyát" írja pár előttem szóló.
Egy hölgy mindig vesz fel harisnyát, ha elegánsan akar felöltözni, nadrághoz testszínü zoknit, ruhákhoz, szoknyákhoz, alkalomhoz illőt!
További ajánlott fórumok:
- Illik szandálhoz harisnyát felvenni?
- Fekete szilveszteri ruhához, ami fekete cipővel van rajtad, milyen harisnyát vennél fel, testszínűt vagy feketét?
- Illik harisnyanadrágot húzni szandálhoz?
- Rövidnacihoz, harisnya vagy "cica nadrág"való inkább?
- Fekete szilveszteri koktélruhához milyen színű harisnya illik?
- Buliba testhez símuló, fekete fehér ruhához sima, barna üvegszálas harisnya való vagy fekete harisnya?