Rövidnacihoz, harisnya vagy "cica nadrág"való inkább? (tudásbázis)
Őszinte legyek max farmer rövidnadrághoz láttam harisnyát valamint combig érő csizmát, de azok a csajok a akik ezt viselték a rúd körül tekeregtek különböző szórakozó helyeken.
A nyári shortokhoz én is inkább zoknit sportcipővel, vagy mezítláb papuccsal viseletet tudom elképzelni.
Persze ez csak egy olyan férfi véleménye volt, aki nem követi a divatot :-)))
Én harisnyanadrággal hordtam...
Amíg hordhattam!
A fórum indítóját kérdezem...virágok!
Nahhh melyik mellett döntöttél?Mikor húzod fel?....engem érdekelne,h volt e sikered:)!!
Be indítottál vmit nálam,ma igaz h harisnyával,de rövidnacibn jöttem melózni,térd feletti csizmával....és persze egy bokáig érő kabátban:)
Nem fogok vitatkozni.....számomra a hozzászólásából nem derült ki h "utcasarkon"áll....
Nahhh mind egy,igazából mindenkinek maga kell h eldöntse,mikor tükörbe néz,h jó e...és ki mehet e emberek közé!
Az én értékrendem szerint ha egy értelmes,sőt intelligens nő helyretesz egy a példámban szereplő "külföldre szakadt "buta libát,aki azt hiszi ,mert Angliában az utcasarkon áll, akkor már ő irányíthatja az itthon ragadt nőket,mármint a divatot,nos az egy majom.
Aki pedig megmondja neki ,hogy fordítva ül alovon, az az idomár.
Én csak gratulálni tudok neki.
Ez tetszett.)
Végre valaki aki tud majmot idomítani,legalábbis megpróbálta.
Az angol lányok nem a kifinomult ízlésükről híresek, hanem a sokkal inkább az alkatilag nem megfelelő öltözködésről. Több tízkilós felesleggel vesznek fel cicanadrágot, balerinacipővel és miniszoknyával. Nagyon szépen mutatnak, az biztos. Kész zserencs,e hogy a magyarok még nem "zárkóztak fel".
A cicanadrág csakis a magas, vékony lányoknak áll jól. Aki mást mond, az nem nézett még tükörbe őszintén. Az alacsonyabbak is felvehetnek cicanadrágot (ha elég vékonyak) ha mindezt magassarkúval teszik....!
Ha nem cincár vékony a bokája(mint az enyém)....és a cicanaci a vádli közepéjéig ér.....az szerintem jól néz ki,még ha simán egy tűsarkúval húzza csak fel,akkor is!
Persze ha az illetőn látszik h magabiztos és tudja"viselni"....
Pl rövidgatya tűsarkú cipő és úgy cicanadrág... :SSS
De car :(
Szerintem jól néz ki:)
Ha csizmához,ak bármelyik jó:)....cipőhöz meg béna mind kettő.....hacsak nem húzol bokavédőt/kötött lábszárvédőt!
Egyik sem. Tök béna szerintem egy rövidgatyához cicanadrág vagy harisnya :P
idétlen :S
Egyik sem:)
ha rövidnadrág,akkor nyár!!!
További ajánlott fórumok:
- Fekete nadrág, fekete szandálhoz milyen harisnya illik?
- 'Összefér' egy lazább kötőszövet és a rövidnaci?
- Használ a Celluit elleni nadrág vagy harisnya?
- Bölcsödében miben érdemes a kislánynak lenni télen? Nadrágban zoknival, vagy harisnya és kord/polár ruhácska?
- A Brendonos ruhák ( body, lábfejes nadrág) inkább kisebbek vagy nagyobbak, mint a számozás, vagy kb. pont akkorák?
- Nem árt-e egy 3 éves kisfiúnak, ha szinte állandóan harisnyát hord a nadrág alatt? (Még a pizsi alatt is)