Milyen hangulatjavító szereket ajánlotok? (tudásbázis)
Szedem ,,de nem hiszem hogy a javít a hangulaton.
Viszont jót tesz úgy általában.
Nem veszélyeztetek senkit, főleg hogy pár korty borról volt szó. Ezért is hangsúlyoztam ki, hogy nagyon minimális adag. Amúgy sem szeretem az alkoholt, csak már nem volt jobb ötletem.
Az a helyzet, hogy mint ahogy az előző hozzászólásomban írtam, nem tudok kilábalni egy helyzetből és ez depresszál úgyhogy amíg az nem oldódik meg, a hangulatom sem jön rendbe. Az orvos javasolta egyébként az orbáncfüvet aminek örültem is először mert én sem feltétlenül akarok szintetikus szereket szedni, de semmi hatása nem volt. Aztán írta az antidepresszánst (nem szívesen mondjuk de megtette), abból is a leg kisebb hatóanyagút kértem direkt. Hát még az is fejbe vert és az ellenkező hatást értem el vele, mint amit szerettem volna. szóval saját magam tettem le az antidepresszánsokról ezek után.
Én egy csík fehér port ajánlanék depi ellen.
olyan mint a porcukor.:-DD
Aha, de bárki jöhet oda!
Mert,, "Illa-berek, nádak-erek a Motorosok jó emberek"🙂
Igen,egyszerre kapsz szívrohamot és röhögőgörcsöt 😉
Testileg megmozgat,ami szintén jót tesz a léleknek.
Súlyos depressziósnak nem ajánlanám az ebet .
Sokszor depressziós vagyok,,,,,
Talán még nem vagy igazán(hálistennek) depis.
Sokszor ráhúzzák ha van egy rossz hangulat,,vagy egy húzósabb időszak,,vagy csak simán kedvetlen vagy mert szürkék a napok ,hetek,,hogy depresszió.
Változtass,,,sport,,nagy séták ,,jó kis vidám filmek,,új hobbi,,,és azon is ami nyomaszt.
Hány éves vagy? Nem tudom, hogy mit dolgozol, de a munka közbeni ivás sem lesz a legjobb megoldás. Azt csak remélem, hogy ezzel nem veszélyeztetsz senkit.
Tudom, hogy ez lenne a kézenfekvő megoldás, de miért nem mész orvoshoz? Semmit nem tudunk a problémáidról, és hát legyünk őszinték, ezek a népi gyógymódok, mint az orbáncfű és társai nem sokat érnek egy valódi depresszió ellen...
Sziasztok!
Sokszor depressziós vagyok és nem tudom, hogy milyen szerek léteznek, amik esetleg javíthatnának a hangulatomon. A múltkor megpróbáltam pár korty bort (szó szerint csak pár kortyot) de olyan álmos lettem tőle, hogy nem tudtam, hogy fogom túlélni a munkaidőmet.
Szedtem orbáncfű készÍtményt is, de semmi hatását nem éreztem.
1x megpróbáltam egy antidepresszánst de 1 szem bevétele után olyan pánikroham kapott el és olyan eszméletlen fáradtságot éreztem, hogy megfogadtam, azt csak altatónak fogom használni.
A nyugtató nem használ csak idegesség ellen de ha nem vagyok az, akkor szimplán csak álmosÍt ugyan úgy, ahogy a bor.
Van valami ötletetek, hgoy mi használhat?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Válaszolj hangulatjellel 😊😊😊
- Egy jó lecsóba milyen fűszereket raktok?
- Milyen homeopátiás szereket ismertek/ ajánlotok erős fejfájásra/ migrénre?
- Milyen hangulatjavító módszereket, teákat, homeopátiás szereket, ill. gyógyszereket tudtok?
- Milyen természetes hangulatjavító készítményeket tudtok ajánlani?
- Külföldre utazáskor milyen gyógyszereket lehet magunkkal vinni, mit ajánlotok? Kisgyermek is van a családban.