Milyen hajfestéket vegyek? (beszélgetés)
Hm ja, meg ugye adott márkán belül is almárkák vannak, plussz színtől is biztos függ.
Össze nekem sem fogott semmit, csak a haajmban sem tartotta meg a színét:P
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan márkát ajánlani, ami vörös, igazi pirosas vörös, és nem kopik le 2-3 hajmosás után. Mióta őszülök, egyre inkább ezt tapasztalom. És az ősz hajszálakról nagyon hamar ledobja. Más szín nekem nem igazán áll jól, fehérebb a bőröm, és zöld aszemem max. még a fekete volt tinikoromban, de az már nagyon öregítene.
Mindíg valami vad vöröset szerettem volna, de sosem sikerül, hiába veszek bármit. Mindíg tök sötét lesz a hajam, már-már olyan padlizsánra hajazva. Viszont mikor kopik, akkor meg már csúnya rezes színe van.
Köszi az ötleteket előre is
Szia! Csatlakoznék azokhoz akik otthon festik! Én nem csak magamnak, hanem anyukámnak, nagymamámnak és a barátnőknek is megcsinálom! És senkinek sem ment még tönkre a haja!
Anyukám is vörös. Egyszer kb. 10 éve volt egy festékallergiája, mert a kedves fodrász belekutyult valamit, hogy még vörösebb legyen. Utána anyu csak hennával merte festeni évekig, de sötétbarna a haja és csak az ősz hajszálakat fogta meg, és úgy nézett ki mintha a barna hajában elég béna vörös melír lenne! :)
Utána áttértünk a Loreálra, nem teszi tönkre a hajat, nem is allergiás rá. Nagyon bejött!
Aztán pár hónapja úgy döntöttünk a vörös már annyira nem divat, hanem jobb lenne valami olyasmi amit neked is felsoroltam. De a vöröset azok nem fogják meg! Le kell szívni. Mi Loreál Effasort használtunk. Utána pedig befestettük a kívánt árnyalatra szintén Loreállal! És tökéletes lett!
Viszont ha nincs kedved ezzel bajlódni először menj el fodrászhoz, ő majd leszívja, ráfest utána pedig ugyan úgy tudod otthon hasonló árnyalatúra festeni!
én is általában otthon festem a hajam és nincs semmi baja.
Én mindig olyat szerettem volna, mint a Született feleségekben Eva Longoria haja. És lám, végre sikerült, egy lány ajánlotta a Wella Koleston 6.73 árnyalatát. Elég drága, fodrászkellékesnél 1 tubus 2200 Ft körül van.
Ne haragudj, de ez nem mindenkinél igaz. Kb. 15 éve festem a hajam otthon, és semmi baja. Vastagszálú, erős, dús hajam volt, és az is maradt.
Én is vörös vagyok, a pirosas vörösből enyhébb árnyalatra a világos réz színű festékekkel tudtam váltani.:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen hajfestéket használsz, és mennyire vagy vele elégedett?
- Tisztán növényi alapanyagokbók készült hajfestéket használt-e már valaki? Milyen tapasztalatok vannak?
- Sötét mahagóni a jelenlegi hajszínem, de vörös szeretnék lenni.Milyen hajfestéket vegyek? Melyik márka a legjobb?
- Sötétbarna hajfestékhez 6%-os oxigenta kell? Vagy milyen előhívót vegyek és hány százalékosat?
- Milyen hajfestéket vegyek, ha ilyen hajszínt szeretnék?
- Milyen hajfestéket vegyek, ami vöröses barnás?