Sötétbarna hajfestékhez 6%-os oxigenta kell? Vagy milyen előhívót vegyek és hány százalékosat? (tudásbázis)
9. Marrone Ricci (válaszként erre: 8. - NomNom)
2016. szept. 6. 10:13
Huha, az gaz. Nekem az eredeti is sotetbarna, egy picit vilagosabb, mint a festek. Nem is festenem,ha nem oszulne. :) Van a Wellanak ez az ammonia mentes,nekem bevalt, de nem adnak hozza oxit. :)
8. NomNom (válaszként erre: 7. - Marrone Ricci)
2016. szept. 6. 09:58
Igaz sógornőm mindig magának keverte és nem lett gond belőle. :)
Egy barátnőmnek "égette le" a fodrász mikor feketéből egyből világos szeretett volna lenn. De az extrém eset volt.
7. Marrone Ricci (válaszként erre: 5. - NomNom)
2016. szept. 6. 09:28
Semmi gond vele, mar festettem ilyennel, a fodrasz baratnom adta, de o most nyaral es nem tudom megkerdezni, hogy milyen valo hozza, de rendelni szeretnek a neten, mert o nem fogad el penzt es ugx mar kellemetlen. :)
6. Marrone Ricci (válaszként erre: 4. - Kimberly'71)
2016. szept. 6. 09:25
Köszi! :)
5. NomNom
2016. szept. 6. 08:16
Hűű én ilyen kevergetősekkel sosem mertem otthon vegyészkedni, még leégne a hajam.
Miért nem veszel olyat amiben benne van az előhívó is? Vannak jó minőségűek most már.
4. Kimberly'71
2016. szept. 6. 08:12
Igen, 6 %-os oxi kell. Csak akkor kell erősebb (9, vagy 12 %-os), ha világosítani szeretnél, de sötétbarna hajhoz 6 %-os elég.
3. andi6020
2016. szept. 6. 05:55
Menjél el egy fodrászhoz.
2016. szept. 5. 22:56
igen, 6%-osat.
De ha ennyire bizonytalan vagy, inkább bízd magad fodrászra :)
2016. szept. 5. 22:41
Sötétbarna hajfestékhez 6%-os oxigenta kell? Vagy milyen előhívót vegyek és hány százalékosat?
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Létezik, hogy közép vagy sötétbarna hajat egy világos szőke hajfesték világosbarnává netán szőkévé tesz?
- A fekete hajfesték valóban jobban roncsolja a hajat, mint a sötétbarna?
- Vettem hajfestéket, sötétbarnát, de nagyon fekete lett tőle a hajam. Milyen praktikával lehet kicsit halványítani?
- Garnier dobozos hajfestékeknél honnan lehet megtudni, hogy hány százalékos hidrogént tartalmaz?
- Melyik hajfestékkel érhetem el ezt a sötétbarna színt?