Milyen gyümölcs zsírégető? (tudásbázis)
Ez az, ami nekem sosem fog sikerülni.
Egy doki ajánlotta az 5 perces tornákat. Hosszú távon beválik, csak hát kinek van annyi türelme? Most mindenesetre muszáj, mert kicsit elhagytam magam.
Nem ,nem fogunk:)Az izomtömeg növekedés valóban több kalória elégetésére serkenti a szervezetet,de a lényeg a kérdésben nem ez volt,hanem hogy edzés KÖZBEN azt írtad nem fogyunk.Ez nem igaz,ha megfelelő edzést megfelelő ideig végzünk akkor nagyon is hatásos zsírégetést végzünk:)
De valóban az izmok is eszegetnek kalóriát,bár jóval kevesebbet mintha egy fickós kis kardióedzést vágsz le :)
Gondolom nem csak ezeken élsz, hanem eszel minden mást is... Így nem kell fogyást várni.
Egyél inkább mindent, figyelve a mennyiségre.
Az elnevezéseken nem fogunk összeveszni.
Amit leírtam, a magam példájából vezettem le, ugyanis nem tudok egyvégtében 5 percnél többet tornázni. Nem lustaságból, hanem betegség miatt. Az 5 perceket viszont naponta többször is végigtornázom. Általában 1 hónap után mutatkozik az első eredmény, tehát nem az edzés miatt fogyok, hanem az izmok fogyasztanak többet, amint megnőnek.
szia:)
kérlek küld el:)
Zsírbontó gyümölcs: fekete áfonya, avokádó, ananász!
Zsírégető gyümölcs: ribizli,szilva, vörös áfonya, kivi,avokádó, narancs, ananász, szőlő, citrom, sárgabarack, grépfrút, mandarin, papaya, eper, körte, alma, dinnye, mangó, cseresznye, őszibarack,
Ha kíváncsi vagy a cikkre elküldöm privibe, hogy hol olvashatod!
Inkáb a zöldségekkel próbálkozz,a gyümölcscukor is cukor,úgyhogy dob a kalóriabevitelen.A spárga vesetisztító vizelethajtó,és a bélfalat is lecsutakolja.
A brokkoli vértisztító,a zeller is tisztítja a vért,és a belső szerveket.
Inkább ezeket eszegesd!És próbálj kalóriát csökkenteni,ettől még nem apad el a tejed,ha kicsit visszafogsz!!
Amiket felsoroltál azok zsírégetők?
nekem zöldség is jó lenne
mindegy mi csak zsírégető hatása legyen:)
nem beteg vok csak sok kiló s amíg nem diétázom addig a doki nagyon nem ajánlja a mozgást az ízületek végett:(
de úgy,hogy még szopizik a babám és ezért koplalnom se lehet
azért gondoltam a gyümire
Egyébként értem a kérdésedet,és tudom ,hogy elterjedt hogy vannak negatív kalóriás ételek amiknek a feldolgozása több energiába kerül ,mint a kalóriaértékük.
Ezt azért nem minden szakember fogadja el,inkább egy újabb múló szenzáció,de ha gondolod felsorrolom mik azok:
Áfonya/főleg a vörös/alma ,banán/!/
citrusfélék,körte
Zöldségek:Spárga,cékla,zelles,salátákó,brokkoli.
De azért én a helyedben nem ebben bíznék::)Kalóriacsökkentéssel többre mész!És ne keseredj el ha nem tudsz mozoni valami miatt/ezt írtad ha jól értettem/mert a fogyás 70-80 %-a diétán múlik,nem mozgáson:)
Hajrá!
Erre én is kíváncsi lennék,a papaya és az ananász az ,ezt garantálom. Legalább is nekem ez a két gyümi jött be.
Valakinek más ötlet? pl: gyümölcs
pusz
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyümölcsöt / zöldséget ettél ma?
- Jelentkezett valaki a Gastroyal Zsírégető Klubba?
- Ti melyik zsírégető/karcsúsító/feszesítő krémet használjátok? Hogyan és milyen sikerrel?
- Szed valaki Herbál zsírégető tablettát, ha igen milyenek a tapasztalatok?
- Milyen gyógyteát, gyógynövényt vegyek ami zsírégető?
- Milyen zsírégető gyógynövényeket ismertek?