Milyen gyümölcs illik hozzá? (tudásbázis)
7. csajszika890721 (válaszként erre: 6. - 4f8ae69d1b)
2011. júl. 30. 12:43
De akkor ez úgy lenne, hogy egy réteg vaníliás rész, rajta a diós, és úgy a meggy...Szerintem a meggy illik legjobban hozzá
És igaz, hogy a vaníliás krémhez sokkal több gyümi passzol...de ami a dióhoz is jó...
Egyébként finom lenne a tejszínhabos csokireszelékes változat is...az krémesebb lenne...
Várom még az ötleteket...:-)
6. 4f8ae69d1b
2011. júl. 30. 12:38
Én még esetleg meggyet,vagy ribizlit tudnék elképzelni..(még ha mirelitből készül is jó)vagy valamilyen epres,málnás jammel..
5. Katkamamusz (válaszként erre: 3. - Csajszika890721)
2011. júl. 30. 12:33
Szerintem a vaníliáshoz bármilyen gyümölcs illik, de a diós már nehezebb! Én ahhoz inkább csokireszeléket, tejszínhabot tudok elképzelni! Vagy esetleg konyakos meggyet!
2011. júl. 30. 12:33
Bevallom én gondoltam egy gyümölcsre...lehet hülyeség...a szilvára. Szerintetek?
2011. júl. 30. 12:30
Sziasztok!
Tortát fogok csinálni a testvérem születésnapjára.
Magával a piskótával nincs gondom. Tegnap este arra gondoltam, hogy az egyik lapot megkenném vaníliás krémmel, a másikat vajas diós krémmel... Ez összepasszol...? Gondoltam a tetejét gyümölccsel raknám ki...De milyennel? Egyáltalán illik hozzá?
Csináltam én már több ízesítésű tortát, de ezt most jutott eszembe.
2. Érdeklödő88
2011. júl. 30. 12:27
Mihez is?
2011. júl. 30. 12:26
Milyen gyümölcs illik hozzá?
További ajánlott fórumok:
- Szomszéd háza előtti gyümölcsfa átlógva hozzánk, nálunk piszkol. Mit tehetek, hogy ez megszűnjön?
- Piacon szeretnék gyümölcsöt árulni, kell hozzá őstermelői igazolvány?
- Sárgabarack mellé milyen zöldség, gyümölcs illik, ha ivólevet készítek?
- Milyen gyümölcs illik a szilvához lekvárnak?
- Honnan szerzitek be most a hozzátápláláshoz a gyümölcsöt, zöldséget?
- Milyen cumifej illik a Kecskeméti gyümölcslére?