Milyen cumifej illik a Kecskeméti gyümölcslére? (tudásbázis)
Amikor szültem kaptam egy tájékoztató és egyben ajándék csomagot. Ebben voltak ilyen reklám cuccok. A Kecskemétinek is volt reklámfüzet.Abban írták, hogy a gyümilé üvege úgy van kialakítva, hogy rácsavarható legyen a cumi. Na de milyen cumi?:)
Azért szeretnék üveget, mert most Tommee Tippee cumisüveget használunk és egy kis idő után műanyag ízű lesz benne a víz (vagy ami benne van). Ezt eddig még nem vettem észre, de múltkor maradt benne egy kis gyümilé és nem akartam a csapba kiönteni, így megidtam és akkor jött a tantusz, hogy műanyag íze van. áezért szeretnék üveget a picinek.
Hol olvastad ezt egyébként? Miért szeretnél üveget használni? Nem bízol a műanyagban?
Mi koraszülött osztályon ilyesmi üvegekbe fejtünk anyatejet-nem mondom, h Kecskeméti volt, de hasonló. Ezek pont illeszkedtek a Medela mellszívóhoz-ahhoz meg a NUK-os cumisüveg. Ez utóbbit itthon vettem észre. Remélem követhető voltam:-)
További ajánlott fórumok:
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- 10hetes a kilányom!Mit mond a tapasztalat?Mikor adhatok neki először gyümölcslét almapürét?
- Léböjt ideje alatt lehet inni boltban kapható paradicsomlevet, és 100%-os gyümölcslevet?
- 3 hónapos kortól milyen gyümölcslevek adhatók?
- 4D uh. Kiskunfélegyházán, Kecskeméten, esetleg Szegeden?
- Mit érdemes nyaraláskor Kecskeméten megnézni?