Milyen ésszerű magyarázat van arra, ha egy párkapcsolatban élő férfi óvszert tart magánál? (beszélgetés)
Számomra felesleges volt, mert beletrafáltam a helyes válaszba.
Agytornáért, humorért nem ilyen fórumokra járnék. :D
Tudod, bármilyen furcsa ia valakinek, soha nem kutattam az aktuális párom zsebeiben, és nem néztem bele a mobiljába. Tudtam, éreztem, hogy mikor kiben bízhatok és kiben nem.
És szintén ezt várom el, hogy az én zsebeimben és táskámban ne kotorásszon senki! A bizalom vagy van, vagy nincs!
Legalább derüt varázsolhattam egy borús napodba
:)
A Hoxán ugyis megsértődik valaki mindig, ha jön egy humor duma
A 134. kommenteddel nem értek eyget
Büszkeség + szó nélkül bevágni az ajtót?
Ugyanmár, egy kapcsolat az ennél komplikáltabb és a magyarázatok néha sokkal egyszerűbbek
Körülírom:
óvszer nem csak a szorosan vett aktusra használható a szexben :)
Persze, hogy tudja. Érdekes, mégis mennyi "kérdezd meg tőle" válasz érkezett. Vajon miért?
Egyszer voltam hasonló helyzetben, bàr akkor a félreqfircolásra még vak voltam ( aztán persze kitisztult a kép, s világossá vált az is) de nem kérdeztem. Eljöttem. Azt hiszem, egy bizonyos határ után a kérdezés megalázkodás, mégpedig annak a részéről, aki a kevésbé vétkes. Ez nem az a szint, amikor meg kell beszélni, hanem amokor bevágom magam mögött az ajtót. Aztán, ha mégis meg akarom beszélni, jöjjön és vergődjön érte. Persze lehet, hogy rosszul gondolom. De számomra itt van az, hogy a büszkeség előrelép, s átvesz az irányítást.
A fődíjas ez a válasz volt, nagyon röhögtem:
54. Regin_a 2014-04-04 19:06
Maszturbál mert kevés vagy neki és nem akarja összefröcskölni magát
(válasz Panna33 1. hozzászólására)
A valódi magyarázat természetesen az, hogy szeretője van neki.
Arra számít hogy a melóból hazafelé meg tudunk állni a kocsival egy bájos helyen és végre nem csak a saját ágyunkban...
(igen, mi így védekezünk csillió éve...)
És ki vitte el nálad kreatívságból a pálmát? (Én biztosan nem.)
Érdekelne az esetlegesen tudott válaszod. :D
Felmerült bennem, hogy lehet, hogy Te sem az 1. számú párja vagy! Ezért nem mersz rákérdezni?
Ha úgy gondolnám, hogy én vagyok a párja, én bizony rákérdeznék!
Bár ismerek olyan nőket, akik inkább becsukják a szemüket, csak nehogy elveszítsék azt a "drága" párjukat!
Azzal kinek tesz rosszat?
Szerintem mindenkinek...
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?