Milyen botmixert ajánlanál? (tudásbázis)
Itt kint lehet ilyen gyilkost venni.
Brutális!
Piszok drága, erős motorral, és lehet hozzá kiegészítőket venni, amivel szecskázhatsz is.
Mikor Michaela( nővér) a sárgarépa salihoz ezzel reszelt, mintha betont törtek volna.
Először is: ewww. :P
Másodszor: nekem ilyen van: Gorenje HB8804E, ez szettben van. Eddig még mindent vitt, amit próbáltam, főtt brokkoli a krémleveshez, stb. A kis aprító részével cékla, földimogyoró (bár ahhoz háromszor ki kell szedni és újra rakni bele, mert letapad a kés alá a krém, de ha a megfelelő állagot elértem, akkor már nem okozott neki problémát). Én szeretem, elég könnyű tisztítani és jól néz ki, nekem a konyhapulton van a kis tartókájával.
Khm. Nem szerettem volna a fórumindítót elüldözni, de nekem is pont ez a véleményem.
Nem a botmixerrel van a baj, hanem a háziasszony hozzá nem értésével. Ilyen menyem ne legyen! :D
(Vagy ha keveset hozott otthonról, hagyja magát tanítani!)
Mnt az elottem szolok is javasoltak, kavargasd inkabb gyakrabban a husit, ugy megelozheto az osszetapadas :)
Mixelni folosleges es egyaltalan nem guszta -finoman fogalmazva.
Ha a húsod összecsomósodik,akkor a főzési technikával van baj.
Hogy csinálod pontosan?
Nem igazan ertem a fozesi koncepciodat.
Ha bolognai, akkor marhahus is; ezt pepesiteni??
Jo 55 eve uzom az ipart a konyhaban, de nem vilagos...
Ez így igaz:)
Az unokáimnak pépesítettem vele mikor csecsemők voltak. Egyébként nem is igazán használom. Illetve néha krémlevesekre, gyümölcs, zöldség turmixokra.
Nekem dyras, de volt orion is, az jobb volt.
(ui: még életemben nem aprítottam, botmixereztem a bolognait)
Sziasztok!
Mar 2 botmixert sikerult kinyirnom, amikor bolognai kesziteshez a szoszban levo (daralt es nyilvan előzetesen megparolt) csirkemellet probaltam botmixerrel apritani, mert lehet h en vagyok bena,de nekem parolas kozben mindig osszetapad a husi es kisebb-nagyobb gombocok lesznek belole. persze probalom oket szetnyomkodni a fakanallal,stb.
Szoval TUDTOK AJANLANI OLYAN BOTMIXERT/ APRITOT/ ROBOTGEPET, AMI ETTOL NEM HAL MEG?
Kerem,tekintsunk el attol h nem csirkebol szokas a bolognait csinalni.
További ajánlott fórumok:
- Kezdő cicásnak mit ajánlanál. Honnan vegyen cicát? Menhely, tenyésztő? Milyen kezdő csomag kell a cicákhoz?
- Milyen autót ajánlanál egy kezdő női sofőrnek?
- Milyen autót ajánlanál?
- Milyen könyvet ajánlanál, ami kikapcsol a mókuskerékből?
- Milyen jó sorozatot ajánlanál?
- Melyik a kedvenc CD-d? Milyen CD-t ajánlanál egy 30-as barátodnak?