Milyen autót ajánlanál egy kezdő női sofőrnek? (beszélgetős fórum)
hát nem tudom, hogy a fórum kezdő olvassa-e, de ha igen, akkor még egy tanáccsal több :P
ha szervizeshez viszed a kocsidat majd, akkor előtte olvass el olyan oldalakat, amelyek ezekkel "foglalkoznak", elmondanak néhány tippet, hogyan válaszd ki a szervizt, vagy mikre figyelj oda a kocsi karbantartásánál/használatánál, stb. nem akarok reklám embert játszani, úgyhogy csak mondom, hogy google->autó tippek->biztos ki ad egy rakat oldalt. de téli gumi szervizeshez a teligumiszerviz.hu-t ajánlom például olvasgatni.
a lényeg, hogy olvassál minél több ilyen hasznos tudnivalók témájú oldalt, hogy ne vegyenek hülyére és húzzanak le a szervizesek meg a boltosok!! :)
Azt hiszem ehhez nem tudok hozzászólni:):):)
Maradok a gatyi opelomnál...
Az egyik használtautó portálon a mai napon az alábbi gépkocsikat találtam, íme egy kis ízelítő a teljesség igénye nélkül.
Bentley 14 db 14.990.000 Ft - 42.890.000 Ft között
Ferrari 30 db 2.990.000 Ft - 63.900.000 Ft között
Pagani 2 db 152.500.000 Ft - 389.490.000 Ft között
Porsche 252 db 340.000 Ft - 37.870.000 Ft között
Rolls-Royce 16 db 1.600.000 Ft - 78.890.000 Ft között
Lamborghini 3 db 23.000.000 Ft - 39.900.000 Ft között
A gagyi BMW X5-6 vagy Audi Q7 típusokkal inkább nem is foglalkoztam...
Azért majd írd meg milyet vettél,ajánlanám hogy a környéketeken nézz körül,és idős, pedáns embertől kérdezz rá nem akarja e eladni.
Én kétszer is vettem így,nagyon jó állapotban lévőt,kevés kilométerrel.
A matboxosra meg ne halgass,már a szeme sem áll jól!
Esetemben a vezetés élményét és az utazás kényelmét épp az állandó váltogatás teszi tönkre (városban haladva meg különösen).
Nem vagyok sportos vezetö; elsödleges szempont nálam a kényelem. ;-)
Elfogadom azt, ha valaki a váltogatást szereti - csak engem hagyjon ki belöle! :-D
:)Tinédzsernek is már régen hívtak!:)
KÖSZÖNÖM!!!:):):)
Te tínédzser:) Én kispolszkin kezdtem...illetve folytattam, miután az első oktatóm Golfjának elszakadt a vezérműszíja a Bartókon kanyarodás közben, aztán elkezdett velem üvölteni, hogy miért nem haladunk( VVezérlés nélkül?!Kretén...) én meg kiszálltam és eldobtam a kulcsot a szakadó esőben, úgy a felezővonal tájékán.
Később a suli főnöke, aki a faterom volt iskolatársa megkérdezte, hogy miért csináltam. Én meg közöltem, hogy nem azért fizetek, hogy üvöltözzön velem ez a majom és valahogy nem is nagyon kellett tovább magyarázkodnom.
Én nem ajánlanék Neked, Magadnak kell megtalálni a megfelelőt!
Amit hozzátudok tenni:nekem egy 60000km-es első tulajtól vásárolt Seat Ibiza volt a megfelelő.
Én is Suzukin tanultam,akkor nagyon megfelelő volt.
Vannak olyan személyek akiknek nem az a feltett céljuk és álmuk, hogy az autóval kimenjenek a világból, és nem is munkaeszközük, csupán néha eljárnak a szomszéd városba vásárolni, elviszik a gyereket bölcsődébe, óvodába, iskolába. Azoknak az automata váltós kocsi tökéletes választás. Én ritkán szoktam olyant vezetni és kissé furcsa is az első néhány km-ben, de ha megszokom egyáltalán nem unatkozom, hogy nem kell váltanom.
És azt hiszem az ilyen sofőrökkel szemben a többi gépkocsi vezetőnek is biztonságot ad, ha nem azt kell figyelni mikor gurulnak a gépkocsijuk elejének egy emelkedővel megspékelt kereszteződésben. Mert ahogy nem mindenki született Van Goghnak , ugyanúgy vezetnek olyanok is akiknek nem ez a legerősebb adottságuk.
M1 Abrams kinézetű harckocsi - nem rossz választás.
Úgy 4 millió dolcsi az ára:)
aki fejbólogatósan vált az valamit nem jól csinál.
Az automata váltós gépeknél is vannak katasztrofálisak, a régebbieknél több, de az újak között is akad olyan hogy érzed, sőt esetleg hallod is hogy váltott, mert ránt egyet, de soknál lehet észrevenni, hogy túl hamar vált, vagy túl későn.
Amúgy sem szeretem az automata váltót, a vezetés élményét veszi el, halálra unod magad az autóban. Persze valaki azt preferálja, pl városban tötyögéskor, de aki amiatt automatázik, hogy nehogy lefulladjon, meg nem tud simán váltani annak meg kellett volna tanulni vezetni
Jut eszembe: a Fast & Furious / Halálos iramban 6. részében van egy igen szemrevaló tank; tudja-e valaki, hogy milyen márkájú?
Az szóba jöhet, Nati? ;-)
További ajánlott fórumok:
- Ki szereti a Horror filmeket? Mit ajánlanál, mi a kedvenced?
- Kezdő cicásnak mit ajánlanál. Honnan vegyen cicát? Menhely, tenyésztő? Milyen kezdő csomag kell a cicákhoz?
- Milyen autót ajánlanál?
- Milyen könyvet ajánlanál, ami kikapcsol a mókuskerékből?
- Milyen jó sorozatot ajánlanál?
- Milyen autót vásárolnátok kezdőként?